News

Răsturnare de situație în cazul bărbatului din Chiajna, acuzat că și-a sechestrat fiica. Decizie neașteptată luată de soția agresată

Bărbatul din Chiajna care și-a ținut fiica de șase ani sechestrată timp de 28 de ore ar putea să scape de arestul preventiv în această săptămână.
26.06.2023 | 17:34
Rasturnare de situatie in cazul barbatului din Chiajna acuzat ca sia sechestrat fiica Decizie neasteptata luata de sotia agresata
Bărbatul din Chiajna, care și-a ținut fiica sechestrată, își regretă gestul / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marin B., bărbatul de 52 de ani care s-a închis în casa lui din Chiajna, alături de fiica de șase ani și a amenințat că se aruncă în aer, a fost iertat de soție, care acum îl așteaptă acasă.

Bărbatul care și-a sechestrat fiica ar putea scăpa de ordinul de restricție

În urmă cu câteva zile, partenera de viață a bărbatului care și-a sechestrat fiica și-a retras plângerea de violență în familie. Dezvăluirea a fost făcută pentru FANATIK de Zanfira Stepanescu, avocata lui Marin B.

ADVERTISEMENT

”Soția lui și-a retras plângerea de violență în familie. Ăsta este elementul de noutate. Iar pe 12 iulie se judecă apelul nostru la ordinul de restricție. Bineînțeles, dacă soția și-a retras plângerea, să sperăm că se admite apelul și va fi retras ordinul de restricție”, a declarat Zanfira Stepanescu, pentru FANATIK.

Avocata, despre bărbatul din Chiajna: ”Plânge întruna”

Potrivit avocatei, bărbatul din Chiajna, care în prezent se află în arest preventiv, își regretă fapta și plânge neîncetat din cauza situației în care a ajuns.

ADVERTISEMENT

”Am fost chiar sâmbătă la el, plânge întruna. Mereu a spus că vrea să se împace cu soția lui. Iar ea a venit la mine și mi-a spus că nu a vrut să se ajungă aici, că vrea ca soțul ei să se întoarcă acasă”, a mai explicat apărătoarea bărbatului.

În prezent, Marin B. este arestat preventiv, fiind cercetat pentru lipsire de libertate, amenințare și violență în familie, cu un mandat care expiră la 4 iulie 2023. Până la această dată, instanța va trebui să decidă dacă îi prelungește măsura preventivă sau o schimbă cu alta mai blândă.

ADVERTISEMENT

El nu a putut fi vizitat în spatele gratiilor de soție și copil, din cauza ordinului de restricție pe care polițiștii l-au pus pe numele bărbatului acuzat că și-a sechestrat fiica.

Soția bărbatului care și-a sechestrat fiica s-a întors acasă

Potrivit Antena 3, un alt ordin de restricție a fost pus pe numele mamei, care nu a avut voie să se mai apropie de fiica ei la mai puțin de zece metri. Între timp, acesta a fost eliminat, iar micuța a ajuns în grija mamei ei, care s-a întors la domiciliu. Până la data incidentului, fetița nu s-a aflat în atenția DGASPC, iar după data de 5 mai 2023, ea a locuit pentru o perioadă cu mătușa ei.

ADVERTISEMENT

Marin B. a pus pe jar zeci de polițiști din Ilfov și București, la începutul lunii mai, atunci când s-a baricadat în casă alături de fiica lui și a anunțat că vrea să arunce în aer imobilul cu ajutorul unei butelii. Bărbatul din Chiajna nu avea niciun fel de solicitare, ci era supărat pe soția lui, cu care a avut un conflict cu câteva ore înainte.

Anterior, femeia sesizase Poliția Ilfov că a fost agresată și alungată din casă de către soțul ei, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul nu a fost agresiv cu fiica lui

Polița a adus negociatori care au încercat să-l convingă pe bărbat să renunțe la acțiunea lui, să iasă din casă și să elibereze fetița. După 28 de ore, cea care a detensionat situația a fost avocata Zanfira Stepanescu, după ce aceasta a intrat în casă și a stat de vorbă cu tatăl copilului. Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a declarat că, pe durata crizei, ”bărbatul a avut grijă de minoră, nu a fost agresiv cu ea, astfel că aceasta nu a suferit niciun fel de vătămări corporale”.

ADVERTISEMENT
Tags: