News

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Mangalia. Ce le-a zis Loredana psihologilor: “S-a uitat cum se scurge viața”

O nouă răsturnare de situație în cazul crimei de la Mangalia. Loredana le-a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă psihologilor.
13.08.2023 | 11:37
Rasturnare de situatie in cazul crimei de la Mangalia Ce lea zis Loredana psihologilor Sa uitat cum se scurge viata
Răsturnare de situație în cazul crimei de la Mangalia. Sursă foto: Facebook, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Avem o nouă răsturnare de situație în cazul crimei de la Mangalia. Loredana a vorbit cu psihologii și detalii terifiante ies la suprafață. Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara în care Alina și-a dat ultima suflare?

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Mangalia

A trecut o săptămână de la crima care a îngrozit Mangalia, dar și România. Loredana și-a ucis cea mai bună prietenă, pe Alina, iar șirul evenimentelor continuă să fie unul de-a dreptul tulburător.

ADVERTISEMENT

Cele două tinere s-au certat în camera de hotel, iar de aici până la crimă a fost un singur pas. Loredana și-a înjunghiat cea mai bună prietenă în zona cervicală. A așteptat să moară, iar mai apoi a înghesuit-o într-un bagaj și i-a abandonat trupul sub o bancă dintr-un parc din Mangalia.

S-a întors liniștită în camera de hotel, a făcut curățenie, iar mai apoi, a doua zi s-a dus la muncă. Deși până acum mama Loredanei spunea că fiica ei regretă, nu de aceeași părere sunt și psihologii care au vorbit cu ea.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că Loredana a fost examinată din punct de vedere psihologic. Acum, psihologii cer și expertiză psihiatrică. Se pare că în realitate, tinerei nu îi pare deloc rău pentru ceea ce a făcut.

Loredana nu ar regreta deloc crima

Mai mult de atât, surse din anchetă le-au dezvăluit celor de la cancan.ro, că Loredana doar s-a preface pentru a obține o pedeapsă mai mică. Iar ce este cel mai dureros e faptul că Loredana s-a uitat în ochii Alinei până când aceasta a murit.

ADVERTISEMENT

“Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie. Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce facea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute.

A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au povestit surse din anchetă, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

”Nu a fost un moment de nebunie”

Ce spun psihologii după discuția cu Loredana? Se pare că aceasta ar avea un profil de psihopat. Mai mult de atât, experții spun că tânăra nu a avut un moment de nebunie, așa cum s-a spus până acum.

Totodată, ea nu a intenționat nici măcar pentru o secundă să își salveze prietena. Din contră, Loredana i-a pus mâna la gură Alinei pentru a o asfixia. Specialiștii spun că doar ”criminalii în serie” pot să își privească victima în ochi atunci când aceasta își dă ultima suflare.

De asemenea, un alt lucru care răstoarnă situația în cazul de la Mangalia este locul unde a fost lăsat cadavrul. Mai exact, deși ar fi putut să arate măcar în ultimul ceas un strop de empatie, acoperindu-i fața victimei, Loredana a făcut exact opusul.

De ce i-a abandonat trupul Alinei în parcul de la Mangalia

Tânăra de doar 18 ani a vrut, spun specialiștii să își facă ”prietena de râs”, chiar și după moarte. A abandonat-o în parc doar într-un maieu și lenjerie intimă, astfel încât toată lumea să o vadă.

“Fata pare a avea profil de psihopat. În niciun caz nu a fost un moment de nebunie. Nu a avut în niciun moment intenția să-și salveze prietena, ci i-a pus mâna la gură ca să o asfixieze. Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare.

Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie. Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie. Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, mai arată sursa citată.

Menționăm faptul că, mai departe, psihologii au cerut ca Loredana să fie adusă la București. Acolo, autoarea crimei de la Mangalia urmează să aibă parte de un consult psihiatric mai amănunțit.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Băsescu a dat politica pe activism social. Fostul președinte a devenit ong-ist
Băsescu a dat politica pe activism social. Fostul președinte a devenit ong-ist
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are...
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie