News

Mama Loredanei, principala suspectă în crimă de la Mangalia, amenințată și jignită: “Pușcăria o să te mănânce”

Familia Loredanei trece prin momente cumplite. Mama ucigașei din Mangalia se confruntă cu un val de critici pe rețelele sociale.
09.08.2023 | 11:46
Mama Loredanei principala suspecta in crima de la Mangalia amenintata si jignita Puscaria o sa te manance
Mama Loredanei trece prin clipe cumplite. Foto: Colaj Fanatik/Facebook.
ADVERTISEMENT

Familia ucigașei din Mangalia se confruntă acum cu un val de ură. Cei care au crescut-o nu pot înțelege cum a putut fata lor să comită o crimă. Mama Loredanei este asaltată cu sute de mesaje și comentarii răutăcioase. Internauții își revarsă furia și nu se limitează la vorbe dure. Femeia este criticată și înjurată pe rețelele sociale.

Familia Loredanei se confruntă cu un val de ură

Mama, frații și surorile Loredanei sunt într-o stare de șoc profund, încercând să facă față realității că cineva din propria lor familie a putut să ia o viață. Comentariile de pe pagina de Facebook a mamei Loredanei sunt copleșitoare.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani în pușcărie vipero! Sper ca familia să nu te caute niciodată în pușcărie, asta nu merită să i se dea nici un pahar de apă, nu mai zic de mâncare. Ai luat o viață de om nenorocito, acum urmează sa te bucuri de toate condițiile din închisoare”; “Asta e criminala? Vai de mine. Oare familia ei ce simte ca a luat o viață de om? De la cine a învățat să fie invidioasă și geloasă? Oare îi găsiți scuze pentru crima comisa? Oare fata asta Loredana a dus așa o viață chinuită ca prietena ei, Alina?”; “Pușcăria s-o mănânce!!”; “Urâtă ești degeaba ai omorât-o ca tot nu i-ai luat frumusețea Alinei, invidioasa dracului să crapi în pușcărie hiennaaa să arzi în para focului”, au fost doar câteva comentarii postate pe contul de Facebook al mamei îndurerate.

În ciuda criticilor dure, au existat și voci care au încercat să apere familia, subliniind că vorbele jignitoare nu pot “întoarce lucrurile” și nu vor avea vreun efect: “Opriți-vă cu ura asta! Așa limitați în gândire sunteți? Ce rezolvați??? Nimeni nu mai întoarce lucrurile, din păcate, ca nu are cum. A comis o fapta oribilă, va fi pedepsită și așa mai departe. Dacă înjurați și folosiți aceste apelative ce rezolvați?” .

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Loredana a ucis-o pe Alina

Pe de altă parte, suferința este resimțită puternic și din partea celor care au cunoscut victima. Sute de mesaje au fost postate în memoria Alinei, descriind-o ca pe un “înger de fată frumoasă și deșteaptă”. Înmormântarea acesteia este programată pentru joi, iar oamenii sunt chemați să îi aducă un ultim omagiu.

“Condoleanțe sincere!! Nu îmi vine să cred ca se poate întâmpla asa ceva,mama de fata fiind…nici nu vreau să știu ce va fi în viitor!! Să vă dea Dumnezeu putere să treceți peste aceasta grea încercare,și criminalii sa plătească cu vârf și îndesat pentru ceea ce au făcut!!”; “Drum lin fata frumoasă, în Împărăția Cerului!”; “Drum lin către ceruri înger chinuit pe pământ mă doare sufletul și inima . Doamne era o copilă care visa la un trai mai bun”; “Nu mă pot abține să nu plâng la un așa suflet frumos i-a luat viața”, au scris și oamenii străini pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Psihologii criminaliști au intrat în scenă pentru a încerca să înțeleagă motivul și comportamentul Loredanei înainte de comiterea crimei. Există speculații legate de posibilele probleme psihice sau experiențe traumatice din trecutul său care ar putea explica astfel de acțiuni extreme.

Psihologul  Tudorel Butoi este de părere că motivul crimei ar putea fi gelozia și tensiunile legate de o relație cu un băiat. În acest context, el sugerează că motivele de acest gen pot duce la comportamente agresive și chiar la tragedii.

ADVERTISEMENT

Între timp, mama Loredanei se află într-o situație dificilă, fiind supusă atât criticilor dure, cât și încurajărilor. Cu toate acestea,  familia ucigașei este acum în mijlocul unui vârtej de emoții, neputând decât să-și gestioneze propriile trăiri în fața unei tragedii fără precedent.

ADVERTISEMENT