Life

Răsturnare de situație în viața a șase zodii. Ce le așteaptă până la finalul primăverii

Urmează o perioadă agitată pentru șase zodii. Pentru unele contextul astral este unul favorabil, pentru altele nu. Aflați dacă sunteți printre cei care își pot schimba viața până la finalul primăverii.
23.02.2022 | 23:45
Rasturnare de situatie in viata a sase zodii Ce le asteapta pana la finalul primaverii
ADVERTISEMENT

Pentru o parte dintre nativi urmează o perioadă marcată de tensiuni și certuri în cuplu, dar nu numai. Vor avea probleme în toate relațiile.

Alții sunt dispuși să facă schimbări majore în plan profesional și să lupte cu toate armele pentru drepturile lor financiare.

ADVERTISEMENT

Aflați ce zodii sunt afectate în următoarea perioadă.

Răsturnare de situație în viața a șase zodii. Ce le așteaptă până la finalul primăverii

Taur

Chiar dacă traversezi o perioadă dificilă în plan profesional, ești capabil să schimbi lucrurile. Stabilește ritmul și obligațiile pe care le ai și în scurt timp cei din jur te vor privi cu alți ochi. Nu ar strica să-ți îndrepți atenția și spre familie.

E posibil ca o persoană din trecut să apară din nou în viața ta, iar de aceasta dată relația va fi una mult mai solidă.

ADVERTISEMENT

Rac

De mult îți dorești o nouă poziție în cadrul companiei în care lucrezi și aveai promisiuni că acest lucru se va întâmpla cât mai curând. Se pare totuși, că ești nevoit să mai aștepți o perioadă. Responsabilă pentru tot ce se întâmplă este o persoană la care nu te aștepți.

Leu

Ai avut o perioadă de liniște în care lucrurile au mers exact cum ai dorit. Totul se schimbă și te vezi nevoit să iei decizii radicale. Va urma o perioadă în care ești stresat, agitat și va trebui să lupți din răsputeri pentru ca unele persoane să-ți recunoască meritele.

ADVERTISEMENT

Nu ar trebui să te avânți în orice activitate din care se pot câștiga bani. Este bine să fiți selectivi. 

Fecioară

Gestionați foarte greu o situație de criză apărută în familie. Nu te mai înțelegi foarte bine cu partenerul și s-ar putea ca lucrurile să ia o întorsătură neașteptată. În cazul în care nu găsiți o cale de mijloc nu este exclus să urmeze o despărțire. În schimb, din punct de vedere financiar vă reveniți. Apar oportunități neașteptate de suplimentare a veniturilor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai o mulțime de planuri pentru următoarea perioadă, dar lucrurile nu vor evolua așa cum credeai. Fie că ai greutăți financiare, fie că intervin alte persoane, cert este că ești nevoit să amâni o mulțime de proiecte. Important este să dai dovadă de tact și diplomație.

Capricorn

Este posibil să apară unele blocaje în legătură cu un proces, un partaj, o moștenire, chiar dacă erați siguri că totul se va încheia în cel mai scurt timp. Apar oferte interesante de muncă, dar cântăriți bine ce drum vreți să alegeți. Sunteți nevoiți să amânați o călătorie pe care o așteptați de mult timp.

ADVERTISEMENT