Sport

Rață știe cum a ieșit FC Voluntari neînvinsă cu FCSB: “Acolo a fost cheia”

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 0-0 și îi dă șanse lui CFR Cluj să se aproprie la doar un punct în spatele ei.
22.10.2023 | 23:17
Rata stie cum a iesit FC Voluntari neinvinsa cu FCSB Acolo a fost cheia
Vadim Rață, sfat pentru Dorin Rotariu după ce acesta s-a transferat la FCSB. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elevii lui Elias Charalambous nu au reușit să o învingă pe echipa de pe locul 12 din campionat, care a venit la Arena Națională cu gândul de a face orice pentru a o încurca pe FCSB.

Vadin Rață, sfat pentru Dorin Rotariu

Ilfovenii au reușit. Deși FCSB a avut multe ocazii pe final și putea primi și un penalty, elevii lui Ilie Poenaru au reușit să se mențină si să obțină un punct în fața liderului.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost unul special pentru Vadim Rață, fost jucător la FCSB, care a plecat de la echipă după doar câteva zile. El a vorbit despre noul transfer al liderului, Dorin Rotariu, spunând că va avea parte de un alt tratament deoarece a fost dorit mult mai mult de echipă.

Eu cred că e un jucător mai experimentat decât mine, a jucat în campionate, are mai multă experiență. Cred că a fost mult mai dorit decât mine la FCSB și cu siguranță va avea parte de alt tratament. O să se descurce el singur, n-am ce să-i transmit”, a spus Vadim Rață.

ADVERTISEMENT

Rață spune că ieșirea din teren a lui Florinel Coman în prima repriză a contat, deși spune că îi pare rău că acesta s-a accidentat. El spune că echipa s-a l-a blocat bine pe Olaru, aceasta fiind cheia victoriei.

Suntem foarte mulțumiți de rezultat, am avut și ceva șansă pe final, dar scorul final cred că este corect. Am reușit să-l blocăm pe Olaru, știam că el este cel mai bun jucător de la ei, care vine mereu cu soluții, așa că ne-am preocupat să-i închidem toate culoarele. Acolo a fost cheia.

ADVERTISEMENT

Plus că a ieșit și Coman la pauză și asta a fost un plus pentru noi. Îmi pare rău pentru el, sper să nu se fi accidentat, dar pentru noi a fost bine. Ei sunt cei mai buni jucători de la ei și se simțea asta”, a mai spus Rață.

Marin Dună, mulțumit de rezultat

Antrenorul ”principal” din acte al ilfovenilor, Marin Dună, a  fost mulțumit de rezultat, spunând că este un punct muncit de elevii săi. El a spus că înaintea meciului se temea de Olaru și Coman, pe care îi consideră foarte periculoși.

ADVERTISEMENT

Suntem mulțumiți și noi, deși se putea întâmpla orice. A fost un meci spectaculos, mai ales a doua repriză. E un rezultat echitabil, e un punct muncit. Băieții au alergat foarte mult, am stat foarte bine tactic. E al patrulea meci în care nu primim gol. Deși FCSB e cea mai bună echipă, nu și-a creat foarte multe situații de a marca.

Din contră, am avut noi câteva situații foarte bune, puteam pleca cu cele trei puncte. Le știam forța ofensivă, le știam gurile de foc, Olaru, Coman.. Am făcut dublaj în zona unde jucau ei și am reușit. Băieții merită felicitați.

Victoria nu apare, era nemaipomenit dacă venea azi. Moralul echipei era altul, dar sunt convins că vom aborda foarte bine meciul cu Sepsi și sperăm că vine și victoria.

Nu am văzut nicio reluare, nu pot să mă pronunț, cred că arbitrajul a fost corect. Nu i-am văzut nici pe cei de la FCSB să reclame ceva după joc”, a spus Marin Dună la finalul meciului.

Jesus Fernandez: ”E foarte greu să faci puncte aici”

Câștigător al Champions League alături de Real Madrid, Jesus Fernandez a închis excelent poarta în fața FCSB-ului. El este fericit cu acest punct deoarece a avut în față o echipă căreia îi dai greu gol.

Am obținut un punct pe un stadion foarte greu. Cred că am avut foarte multe sacrificii. Am fost împreună, am muncit foarte bine toți împreuna. Suntem fericiți cu un punct.

Aici este foarte greu sa faci puncte. Avem patru meciuri la rând în care nu am primit gol. De acum trebuie să începem să câștigăm și cele 3 puncte. Și cu Craiova am făcut un meci bun. Aceste meciuri trebuie să ne dea încredere că dacă muncim putem să scoatem punct sau puncte pe orice teren”, a spus Jesus Fernandez.

ADVERTISEMENT