Sport

FCSB – FC Voluntari 0-0, etapa 13 din SuperLiga. Liderul o dă în bară la final și scapă două puncte

FCSB a remizat cu FC Voluntari în etapa 13 din Superligă. A fost primul meci fără goluri marcate în SuperLiga din această etapă.
22.10.2023 | 23:06
FCSB  FC Voluntari 00 etapa 13 din SuperLiga Liderul o da in bara la final si scapa doua puncte
Compagno a ratat ocazie uriașă în duelul FC Voluntari. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
22-10-2023
20:06

Clasament SuperLiga

22-10-2023
16:32

FCSB - FC Voluntari 0-0

Vezi aici video cele mai importante faze.

Min. 90+7: Final de meci. FCSB termină la egalitate cu FC Voluntari.

Min. 90+5: Bară! FCSB are ghinion și ratează o șansă uriașă. Băluță scapă periculos în careu și încearcă să tragă la colțul lung, dar nimerește bara.

Min. 90+3: Șut ajunge la o centare bună, dar reia slab cu capul pe lângă poartă.

Min. 86: FCSB cere penalty. Ovidiu Popescu trimite periculos spre poarta adversă, dar Fernandez prinde balonul. Jucătorii liderului cer penalty, spunând că balonul a fost deviat cu mâna de un jucător de la FC Voluntari.

Min. 83: Miculescu ajunge periculos în careu, dar, presat de un adversar, trage dintr-un unghi strâmt. Șutul său, deși pare periculos, trece peste poarta lui Fernandez.

Min. 80: Rață are șansa golului, dar trage puțin pe lângă poartă, după ce a încercat, venind din dreapta, o execuție la colțul lung.

Min. 67: După o acțiune superbă a lui Adrian Șut, balonul ajunge la Pantea, care trage bine de la distanță, însă Fernandez este atent și prinde.

Min. 55: Compagno încearcă să tragă la poartă, dar Richardinho blochează excelent.

Min. 46: FCSB face două schimbări la pauză. Ovidiu Popescu și Alex Băluță îi înlocuiesc pe Mihai Lixandru și Dorin Rotariu.

Min. 40: Florinel Coman resimte dureri la piciorul stâng și este schimbat de Elias Charalmbous cu Octavian Popescu.

Min. 19: Rotariu îi pasează excelent lui Compagno, care scapă singur cu portarul, dar Fernandez intervine foarte bine.

Min. 10: Târnovanu degajează lung, iar mingea ajunge la Pantea, care centrează periculos spre careul advers, dar Fernandez respinge.

Min. 2: Carnat scapă periculos, dar Ngezana elimină pericolul.

Min. 1: A început meciul.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana – Lixandru, A. Șut, Olaru – Rotariu, Compagno, F. Coman. Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Oct. Popescu, Miculescu, Ov. Popescu, Cr. Ganea, Al. Băluță, Djokovic. Antrenor: Elias Charalambous. 

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Paz, Armaș – R. Boboc, V. Rață, Crepulja, D. Andrei, Carnat – Nemec, Dumiter. Rezerve: O. Vâlceanu- Andres, Voican, Droppa, R. Popescu, D. Florea, Bozickovic, A. Niță, Cocian. Antrenor: Ilie Poenaru. 

Meciul FCSB – FC Voluntari are loc duminică, 22 octombrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga. Pare un meci disproporționat valoric privind clasamentul, cu FCSB lider și cu ilfovenii tocmai pe locul 13, loc de baraj la acest moment, cu doar două egaluri din ultimele cinci jocuri, restul fiind eșecuri, dar la Voluntari sunt mulți jucători de valoare care au trecut fugitiv prin curtea lui Gigi Becali, au fost aruncați ca pe măsele stricate și acum au mare dor de revanșă (Rață și Boboc).

Unde se joacă meciul FCSB – FC Voluntari

Confruntarea FCSB – FC Voluntari se desfășoară duminică, 22 octombrie, de la ora 22 octombrie, pe Arena Națională din capitală, în etapa a 13-a din SuperLiga. Este unul dintre puținele meciuri la care prezența forțelor de ordine are toate șansele să rămână una pur decorativă, pentru că ilfovenii sunt printre echipele cu cei mai puțini fani din SuperLiga și cei care sunt nu reprezintă nici un pericol prin comportamentul lor.

ADVERTISEMENT

Un meci cu FC Voluntari nu reprezintă un punct de atracție prea mare nici pentru fanii FCSB, motiv pentru care, chiar și cu o vreme frumoasă, numărul celor care vor lua locul în tribunele Arenii Naționale nu va fi unul ridicat. Se așteaptă o partidă linștită, în care să se joace un fotbal curat, fără încrâncenare, așa cum au fost majoritatea dintre cele două echipe.

Cine transmite la TV partida FCSB – FC Voluntari

Partida FCSB – FC Voluntari  se joacă duminică, 22 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din București, în etapa a 13-a din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București duminică, 22 octombrie, va fi o vreme superbă, cu cerul senin pe tot parcursul zilei, fără șanse să picure măcar un strop de ploaie. Maxima zilei va urca la ora amiezii până la o temperatură de 28 de grade. dar la ora 21:00 vor dispărea circa 10 grade din această temperatură, dar și așa va fi foarte bine. Arbitru este Marian Barbu din Făgăraș.

Ce absențe sunt în întâlnirea FCSB – FC Voluntari

FCSB este liderul SuperLigii și este mare favorită. Ca de obicei, ideile patronului Gigi Becali se pun în aplicare și foarte probabil titularul fundașului stânga de până acum, muntenegreanul Radunovic, va trece pe bancă, pentru a-o lăsa loc lui Cristi Ganea. Este foarte probabil și debutul lui Dorin Rotariu în atacul FCSB,

ADVERTISEMENT

La Voluntari, ca de obicei, tema principală în vestiar este când va pleca antrenorul Ilie Poenaru, mai ales că este foarte posibil ca Liviu Ciobotariu să fte curând demis de la Sepsi și ar fi soluția optimă o revenire la Voluntari. Singurul absent până la anul este George Merloi, care are deja patru limo de la ruptura de ligamente.

Cote la pariuri la jocul FCSB – FC Voluntari

Nu era greu de ghicit faptul că pentru casele de pariuri FCSB este ca un balaur cu șapte capete pe lângă ilfoveni. FCSB are cotă 1,40 la victorie iar FC Voluntari are 7,50 să producă o mare surpriză. Șansă dublă X2 de asemeni are o cotă imensă, 3,00 iar un gol înscris de echipa lui Ilie Poenaru ar ajunge la 1,80. Se așteaptă și ceva goluri, pentru că over 1,5 are o cotă modică, 1,25.

ADVERTISEMENT

Sunt nouă meciuri cu FCSB gazdă în fața Voluntarilor. Bilanțul nu înseamnă numai victorii pe linie pentru echipa patronată de Gigi Becali. FCSB s-a impus de cinci ori, de două ori s-a terminat la egalitate iar în 2019 am consemnat singurul rezultat nescontat între cele două echipe, un foarte clar 3-1 al ilfovenilor pe Arena Națională

 

 

ADVERTISEMENT