Fotbal international

Raul Bravo, fostul jucător al lui Real Madrid, acuzat într-un dosar al meciurilor trucate din Spania

19.05.2020 | 20:52
Raul Bravo fostul jucator al lui Real Madrid acuzat intrun dosar al meciurilor trucate din Spania
Raul Bravo, fostul jucător al lui Real Madrid, acuzat într-un dosar al meciurilor trucate din Spania: „Nu-i corect ce i se întâmplă”. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Raul Bravo, fostul jucător al lui Real Madrid și star al lui Olympiakos, este acuzat că a participat la meciuri trucate în Spania, însă acesta consideră că i se face o mare nedreptate.

Raul Bravo, fostul jucător al lui Real Madrid, acuzat că a trucat meciuri

Raul Bravo, fostul jucător al lui Real Madrid și al lui Olympiakos, este acuzat într-un dosar al meciurilor trucate, dar consideră că i se face o nedreptate și se apără spunând că este nevinovat.

ADVERTISEMENT

Alături de el și Jorge Molina, fotbalist al lui Getafe, a fost acuzat în dosarul „OIKOS”.

„Băiatul era foarte afectat ieri. Am vorbit cu el şi a petrecut o noapte groaznică după ce a apărut în presă, doar pentru că cineva i-a menţionat numele. Îl cunosc de foarte mult timp şi este excepţional ca om şi ca profesionist.

Ceea ce i se întâmplă acum nu este corect. Vestea nu ne-a picat bine, mai ales că nu se bazează pe nimic. Aşa poţi să spui numele oricui. Ne afectează pe toţi, dar noi suntem convinşi de nevinovăţia lui Jorge Molina. Suntem alături de el”, a declarat Pepe Bordalas, antrenorul lui Getafe.

ADVERTISEMENT

Primele condamnări în fotbalul din Spania

În fotbalul spaniol au fost dictate primele condamnări cu efectuare de închisoare pentru meciuri trucate. Cinci foști oficiali de la Osasuna și doi foști jucători ai Betis Sevilla au fost condamnați la închisoare pentru corupție.

În total, nouă persoane au fost găsite vinovate de complot pentru a combina rezultatele, astfel încât Osasuna să poată evita retrogradarea în divizia a doua în 2014, reprezentând, potrivit instanței, prima condamnare din Spania din cauza trucării rezultatului unui meci.

ADVERTISEMENT

Ancheta a dezvăluit că Osasuna a plătit în total 650.000 de euro lui Betis 400.000 de euro pentru a învinge Valladolid, o echipă rivală pentru a rămâne în La Liga și 250.000 de euro pentru andaluzi pentru a pierde meciul direct la Osasuna, în ultimele două partide ale sezonului.