Sport

Raul Rusescu, apostrofat în Ghencea la meciul cu Chiajna: „Tu nu ai jucat niciodată la Steaua!”. Cum a răspuns atacantul

Raul Rusescu (34 de ani), fostul golgheter al FCSB, a fost apostrofat în Ghencea la meciul amical dintre CSA Steaua și Concordia Chiajna. Cum a răspuns atacantul.
18.02.2023 | 18:49
Raul Rusescu apostrofat in Ghencea la meciul cu Chiajna Tu nu ai jucat niciodata la Steaua Cum a raspuns atacantul
Raul Rusescu a marcat 47 de goluri pentru FCSB în 105 meciuri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSA Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical în fața Concordiei Chiajna, echipă pentru care au evaluat și Gabi Tamaș și Raul Rusescu.

Raul Rusescu a revenit în Ghencea la meciul CSA Steaua – Concordia Chiajna: „Nu a fost nicio tensiune”

În timpul meciului disputat pe Terenul 5 din Ghencea, un suporter i-a adresat fostului atacant un mesaj clar: „Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua”, iar fostul golgheter al FCSB nu a ezitat să îi răspundă.

ADVERTISEMENT

Întrebat despre acest incident la finalul meciului, „Raul de Ghencea” a explicat: „Nu a fost nicio tensiune, a fost un meci amical. Suntem încrezători, așteptăm începutul de campionat. Nu m-a deranjat, fiecare are părerea lui și e liber să și-o exprime. Probabil de asta a și venit la meci”.

Pentru jucătorul de 34 de ani, stadionul „Steaua” crează emoții puternice: „O revenire foarte frumoasă în Ghencea, am amintiri plăcute de aici. S-au schimbat multe lucruri”.

ADVERTISEMENT

Raul Rusescu vrea ca FCSB să câștige titlul în Ghencea: „Ar fi frumos”

Raul Rusescu consideră FCSB continuatoarea de drept a Stelei și își dorește ca echipa lui Gigi Becali să cucerească titlul după 8 ani: „Cred că normal și corect ar fi ca FCSB să joace aici (n.r. – Ghencea). Mi-aș dori să câștige campionatul, dar asta depinde numai de ei. Ar fi frumos să reușească asta chiar pe Ghencea”.

Rusescu a semnat cu Chiajna în această vară și se bate cu Dinamo pentru un loc de play-off. Evaluat la 100.000 de euro conform Transfermarkt, atacantul are patru goluri marcate și o pasă decisivă în 15 meciuri.

ADVERTISEMENT

La FCSB, Raul Rusescu a cucerit două titluri de campion și a marcat 47 de goluri în 105 meciuri, fiind și golgheterul Ligii 1 în sezonul 2012-2013. Rusescu a mai cucerit și Cupa României și Cupa Ligii.

Gabi Tamaș vrea și el ca FCSB să câștige titlul: „Poate o ajută Dumnezeu”

Gabi Tamaș de asemenea de partea FCSB-ului în războiul cu MAPN: „Poate o ajută Dumnezeu și câștigă titlul anul ăsta. Dar mai sunt Farul, CFR Cluj, Universitatea Craiova. Păcat pentru Rapid. Acel semieșec i-a dat puțin în spate.  Și Universitatea Craiova și-a revenit.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă FCSB ar trebui să joace în Ghencea. Nu mă întrebați pe mine. Ce s-a schimbat aici prin complex? Stadionul! (n.r. – râde). E bine că se schimbă lucrurile. Îmi era puțin dor să joc aici”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru „X solist sau nu marchează ambele echipe” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT