Sport

Gabi Tamaș, suporterul FCSB! Ce a spus după meciul cu CSA Steaua: „Îmi era puțin dor să joc aici”

Gabi Tamaș (39 de ani), fostul jucător al FCSB, Dinamo și CFR Cluj, speră că echipa lui Gigi Becali să câștige titlul în acest sezon.
18.02.2023 | 17:02
Gabi Tamas suporterul FCSB Ce a spus dupa meciul cu CSA Steaua Imi era putin dor sa joc aici
Gabi Tamaș a jucat 40 de meciuri pentru FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul central a revenit în Ghencea, unde Concordia Chiajna a remizat cu CSA Steaua, scor 0-0. Gabi Tamaș e de partea echipei lui Gigi Becali și speră ca FCSB să termine pe primul loc.

Gabi Tamaș îi șicanează pe cei de la CSA Steaua după meciul din Ghencea: „Poate o ajută Dumnezeu și câștigă titlul anul ăsta”

Stoperul ajuns în această iarnă la ilfoveni a vorbit la finalul meciului amical despre lupta acerbă la titlu din SuperLiga, unde o are o favorită clară: „Poate o ajută Dumnezeu și câștigă titlul anul ăsta. Dar mai sunt Farul, CFR Cluj, Universitatea Craiova”.

ADVERTISEMENT

Remiza echipei lui Adrian Mutu împotriva lui CS Mioveni ar putea cântări mult în acest final de sezon regulat, consideră Gabi Tamaș: „Păcat pentru Rapid. Acel semieșec i-a dat puțin în spate.  Și Universitatea Craiova și-a revenit”.

Gabi Tamaș a abordat și subiectul războiului pentru identitatea Stelei: „Nu știu dacă FCSB ar trebui să joace în Ghencea. Nu mă întrebați pe mine. Ce s-a schimbat aici prin complex? Stadionul! (n.r. – râde)”, a mai spus fotbalistul.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB are interzis în Ghencea, în ciuda tuturor eforturilor pe care vicecampioana României le-a făcut, Gabi Tamaș s-a bucurat că a avut prilejul să se întoarcă în „templul fotbalului românesc”: „E bine că se schimbă lucrurile. Îmi era puțin dor să joc aici”.

Gabi Tamaș, mesaj pentru jucătorii FCSB-ului: „Să fie mai bărbați!”

Gabi Tamaș are mai multe sfaturii pentru jucătorii FCSB-ului„Rezultatele nu le câștigi de unul singur! Trebuie să ai și o echipă, care să fie compactă. Să joace unul pentru toți și toți pentru unul! Nu știu ce le-ar trebui celor de la FCSB. Era să zic ceva, dar e o prostie și nu pot să o zic … să fie mai bărbați!

ADVERTISEMENT

Fotbalul se joacă în 11. Degeaba ai doi jucători cu calitate, când o iau și o pierd”, a mai spus fostul jucător al FCSB, conform prosport.ro.

Gabi Tamaș a jucat la FCSB în 2015 și între 2016-2017. În total, a evoluat în 50 de meciuri, a reușit un gol și a câștigat trei trofee: titlul, Cupa României și Cupa Ligii.

ADVERTISEMENT

Tamaș a plecat în această iarnă de la Petrolul Ploiești și a semnat cu Concordia Chiajna, unde are un salariu excelent pentru Liga: 6.000 de euro! Ilfovenii sunt pe locul 9 în campionat, însă la doar trei puncte de primul loc de play-off.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru „X solist sau nu marchează ambele echipe” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT