Sport

„Război Civil” în Giulești! Galeria, atac la conducere după numirea lui Bergodi: „Rapid e jucăria lor”. Exclusiv

Galeria Rapidului fierbe înainte de startul sezonului care trebuia să fie o sărbătoare. Acuze dure la adresa lui Dan Șucu și Victor Angelescu.
09.07.2023 | 14:56
Razboi Civil in Giulesti Galeria atac la conducere dupa numirea lui Bergodi Rapid e jucaria lor Exclusiv
„Război Civil” în Giulești”! Galeria, atac la conducere după numirea lui Bergodi „Rapid e jucăria lor!” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului continuă atacurile după ce Bergodi a fost numit antrenorul echipei, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, e extrem de afectat de ceea ce se întâmplă în Giulești.

Galeria Rapidului îi taxează pe Dan Șucu și Victor Angelescu: „E jucăria lor!”

Liviu Ungurean a fost contactat de FANATIK după ce Bergodi a fost anunțat oficial noul antrenor al Rapidului, iar șeful Peluzei Nord e exclamat nervos: „Nu vreau să mai zic nimic. Întrebați conducerea! Rapid e jucăria lor!”.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă Peluza Nord va organiza vreun protest, „Bocciu” a spus clar și răspicat: „Noi vom merge la meci să susținem echipa”.

Rapid, anunț oficial cu privire la Cristiano Bergodi: „Este așteptat pentru a semna contractul”

Rapid a anunțat oficial că a ajuns la un numitor comun cu Bergodi, iar antrenorul italian va fi prezentat oficial în curând: „Clubul FC Rapid a ajuns la un acord de principiu cu Cristiano Bergodi, cel care este așteptat mâine pentru a semna contractul de antrenor principal”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a ținut să transmită un mesaj suporterilor, iritați de problemele de la echipă apărute cu o săptămână înainte de startul campionatului: „‘Dragi rapidiști, sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână.

Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului. Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent”.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean a tunat și a fulgerat: „Anul este compromis!”

Șeful galeriei Rapidului consideră o mare greșeală îndepărtarea lui Adrian Mutu și ignorarea lui Marius Șumudică, toate astea în anul Centenarului și înainte de startul campionatului: „Nu ştiu cum să încep. Am luat şi eu la cunoştinţă această informaţie. Mi-aş fi dorit să nu fie adevărată, pentru că nu este normal, după toată pregătirea şi atunci când ne aşteptăm să înceapă campionatul, echipa Rapid să rămână fără antrenor.

Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Nu este normal ca un club ca Rapid care a anunţat că anul ăsta ne vom bate la locurile 1-3 şi la Cupă, să rămână fără antrenor.

ADVERTISEMENT

E o problemă foarte gravă la conducere dacă se întâmplă ca Rapid să rămână fără antrenor şi fără antrenorul care şi-a implementat propriile reguli şi au făcut promisiuni publice. Nu îl regretăm pe Adrian Mutu ca antrenor, regretăm situaţia, pentru că e o situaţie în care Adrian Mutu şi-a implementat propria filosofie şi noi aşteptăm să înceapă campionatul, pentru că s-au făcut nişte transferuri…

Acum cine va răspunde, din conducere, de acest an, pentru că anul este compromis, din punctul meu de vedere. O să fie iar veşnicele povestiri pe care le povestesc cu toţii când eşuează”, a mai spus „Bocciu”, la ProSport.

  • 3 este numărul mandatelor la care ajunge Cristiano Bergodi ca antrenor în Giulești
ADVERTISEMENT