Sport

Galeria Rapidului, uluită de ce se întâmplă: „Anul este compromis!”. Update

Galeria Rapidului taxează dur conducerea clubului după plecarea lui Mutu. Mesaj pentru Șucu, Angelescu și Daniel Niculae.
09.07.2023 | 10:33
Galeria Rapidului uluita de ce se intampla Anul este compromis Update
Daniel Niculae e în conflict cu galeria Rapidului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-07-2023
07:38

Bocciu, uluit de ce se întâmplă la Rapid

Liderul galeriei Rapidului a continuat discursul acid și consideră inacceptabilă situația din acest moment: „Nu ştiu cum să încep. Am luat şi eu la cunoştinţă această informaţie. Mi-aş fi dorit să nu fie adevărată, pentru că nu este normal, după toată pregătirea şi atunci când ne aşteptăm să înceapă campionatul, echipa Rapid să rămână fără antrenor.

Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Nu este normal ca un club ca Rapid care a anunţat că anul ăsta ne vom bate la locurile 1-3 şi la Cupă, să rămână fără antrenor.

E o problemă foarte gravă la conducere dacă se întâmplă ca Rapid să rămână fără antrenor şi fără antrenorul care şi-a implementat propriile reguli şi au făcut promisiuni publice. Nu îl regretăm pe Adrian Mutu ca antrenor, regretăm situaţia, pentru că e o situaţie în care Adrian Mutu şi-a implementat propria filosofie şi noi aşteptăm să înceapă campionatul, pentru că s-au făcut nişte transferuri…

Acum cine va răspunde, din conducere, de acest an, pentru că anul este compromis, din punctul meu de vedere. Oricine vine ca antrenor o va arunca: >>. O să fie iar veşnicele povestiri pe care le povestesc cu toţii când eşuează”, a mai spus Liviu Ungurean, la ProSport

Daniel Niculae este atacat de suporterii Rapidului după ce Cristiano Bergodi a fost ales antrenor în detrimentul lui Marius Șumudică, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Daniel Niculae, mesaj clar din partea galeriei Rapidului: „Nu ar trebui să își pună orgoliul propriu înainte”

Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapidului, a avut un discurs dur la adresa președintelui Rapidului: „Niculae nu ar trebui să își pună orgoliul propriu înaintea Rapidului. Nu cred că asta se întâmplă. Eu vreau să cred că Niculae e destul de echilibrat încât să ia cea mai bună decizie pentru rapidiști. (n.r. dacă face cum a făcut cu Burcă și amenință că pleacă dacă vine Șumudică?).

ADVERTISEMENT

Dacă face astfel de lucruri Nico, eu zic că ar cam fi timpul să plece și el de la Rapid că și el e angajat la Rapid. Nu e Rapidul lui Niculae”, a surprins „Bocciu”, la ProSport.

Ultrasul e convins că Adrian Mutu a plecat pentru că nu era mulțumit de lotul pe care îl avea la dispoziție: „În contextul în care au anunțat buget de câteva milioane de euro și au luat doar jucători liberi, dați-mi voie și mie, ca lider al suporterilor, să cred ceea ce vreau. Înseamnă că Mutu de aia a plecat de la Rapid, că i s-au băgat pe gât jucători liberi de contract, nu i s-a făcut echipă pentru a atinge performanța cu Rapid și a plecat omul la prima ofertă”.

ADVERTISEMENT

„Bocciu” nu înțelege cum a fost ales Cristiano Bergodi în locul lui Marius Șumudică: „Mi se pare cea mai mare porcărie”

Deși este rapidist și a fost prezent la Centenarul clubului, Cristiano Bergodi nu este agreat de galerie: „Mie mi se pare cea mai mare porcărie. (n.r. Dinu Gheorghe, prezent în studio: „Să fie Bergodi antrenor e porcărie?”) Păi, pentru mine unul, da!

Eu nu sunt mulțumit de Bergodi ca antrenor la Rapid când mie mi se promite campionatul. Ce performanțe are Bergodi? Păi, Bergodi în 25 de ani, în România, are câștigate Supercupa cu Rapid și Cupa cu Sepsi. Bergodi e antrenor de campionat?”.

ADVERTISEMENT

Suporterii sunt siguri că „Șumi” era o variantă mult mai potrivită pentru Rapid, mai ales că era liber de contract: „Păi, dacă vă uitați și dumneavoastră pe CV-ul lui Șumudică, eu unul cred că ar fi cel mai în măsură (n.r. să preia echipa) vorbind statistic despre performanțele pe care le are ca antrenor.

Facem abstracție de faptul că e rapidist și că toată lumea îl iubește pe Șumudică. Faceți și dumneavoastră… Între Bergodi și Șumudică, ia vedeți, care e antrenorul potrivit ca să facă performanță”.

ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu crede că Mutu a fost „lucrat”: „Decizia cu Bergodi e luată de mult timp”

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, consideră că varianta Bergodi era pe masa conducerii de când italianul a plecat de la Sepsi: „Decizia cu Bergodi cred că e luată de mult timp, nu de acum. Cu mult înainte (n.r. de oferta de la Neftchi Baku). Bergodi era în așteptare, cred că de asta nici nu și-a prelungit contractul cu Sepsi”.

De cealaltă parte, Marius Șumudică a făcut declarații „tăioase” la adresa președintelui Rapidului: „Eu cu Daniel Niculae nu voi putea lucra niciodată. Nu ne-am „curentat” niciodată. Este decizia mea: nu vreau să lucrez cu Daniel Niculae.

Eu dacă aș ajunge la Rapid vreodată aș lucra numai cu Dani Coman, dar acolo există un conducător, un investitor, care se numește Dan Șucu și care are o relație foarte bună cu Daniel Niculae. Eu îl respect pe Daniel Niculae, n-am nimic cu el, l-am avut coleg când eram și eu jucător, apoi l-am și antrenat, n-am niciun fel de problemă, dar nu mă văd lucrând cu el. Nu mă văd.

Da, nu suntem compatibili. Eu dacă aș veni, de exemplu, să mă bat pentru campionat la Rapid peste 5 ani de zile, una din condiții ar fi să vin cu Dani Coman președinte. Asta e condiția pe care aș pune-o. Depinde și de circumstanțe, depinde ce se întâmplă, depinde unde voi fi, dacă sunt liber la momentul respectiv”, a spus rapidistul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT