Sport

Război în familia Bornescu din cauza fotbalului: „Băiatul cel mare joacă la Steaua!”

Mircea Bornescu, fost portar la Rapid, Universitatea Craiova sau Petrolul, are doi băieți. Amândoi visează să ajungă fotbaliști. Unul dintre ei nu este însă rapidist.
15.11.2023 | 21:16
Razboi in familia Bornescu din cauza fotbalului Baiatul cel mare joaca la Steaua
Care sunt echipele preferate ale băieților lui Mircea Bornescu? Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu se bucură că are doi băieți ce vor să devină fotbaliști. Amândoi joacă pe poziția de mijlocaș, spre deosebire de tatăl lor, care a fost portar.

Mircea Bornescu, despre viitorul fotbalistic al celor doi copii ai săi

Mircea Bornescu spune că băiatul cel mare joacă la CSA Steaua, deoarece a fost chemat de cei de acolo când la Rapid nu exista un proiect ambițios. Nu știe însă dacă acesta este sau nu rapidist.

ADVERTISEMENT

În schimb, meziul familiei ține cu Rapid, fiind un fan înfocat. Acesta trăieștela intensitate maximă fiecare meci și suferă pentru favoriții săi.

Am doi băieți, amândoi sunt mijlocași. Unul dintre ei joacă la CSA Steaua. Este drumul lui în viață, va avea alt parcurs. El era la școala lui Petre Marin.

ADVERTISEMENT

Într-o zi am primit un telefon de la George Ogăraru, l-au plăcut foarte mult și l-au vrut să facă parte din proiectul lor. L-am întrebat dacă vrea să meargă acolo și a zis că da. Când a mers el la CSA încă nu se dezvoltase academia la Rapid, nu era președinte Daniel Niculae.

E drumul lui în viață, eu am alt drum. Pe cel mare nu l-am întrebat niciodată cu ce echipă ține. El e un tip mai introvertit, nu prea stau să vorbesc cu el despre fotbal. Dar cel mic plânge pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Nu există meci să nu tremure. Pasiunea a venit din interiorul lui. Așa e el, asta nu îi poți imprima, impune. Îl văd la fiecare meci, când dă gol, urlă prin casă.

Ca orice părinte, îți dorești binele copilului. În orice moment, aș face orice sacrificiu pentru copiii mei. Dacă ei consideră că așa este cel mai bine, aș face absolut orice pentru el.

ADVERTISEMENT

Orice tată își dorește ca copilul lui să ajungă mai sus decât el. Doar să fii ipocrit să spui altceva. Cum să spun că îmi doresc rău copilului pentru că sunt Rapidist? E viața mea, Rapid a făcut parte din viața mea și va face cât voi trăi. Tata a fost rapidist”, a spus Mircea Bornescu, despre cei doi băieți ai lui.

În fiecare zi de marți, de la ora 13:30, puteți urmări emisiunea ”Suflet de Rapidist”, în exclusivitate pe FANATIK.RO. Premiera e disponibilă în fiecare joi, de la 10:30, pe Facebook Horia Ivanovici și Youtube Fanatik.

Care sunt echipele favorite ale lui Mircea Bornescu

ADVERTISEMENT