Sport

Mircea Bornescu, la un pas să se transfere la FCSB sau Dinamo: ”Mi-au spus că n-am ce să caut”

Mircea Bornescu a recunoscut faptul că am a fost la un pas să devină jucător la Dinamo sau FCSB, înainte să semneze cu Rapid.
14.11.2023 | 21:51
Mircea Bornescu la un pas sa se transfere la FCSB sau Dinamo Miau spus ca nam ce sa caut
Mircea Bornescu, la un pas de transferul la Rapid sau CSA Steaua. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu este unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a Rapidului. Cu toate acestea, cariera lui putea fi alta, dacă nu alegea să facă anumite sacrificii.

Bornescu putea ajunge la FCSB sau Dinamo

Născut din mamă olteancă și tată rapidist, Bornescu și-a împăcat ambii părinți în carieră, cu alegerile făcute, jucând la ambele echipe susținute de ai lui.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cariera lui putea fi diferită. Când a ales să plece de la Craiova, a fost aproape de un transfer la una dintre Dinamo și FCSB.

În final, a ales să semneze cu Rapid, dar a făcut sacrificii pentru alegerea lui: a renunțat la bani, dar a și contribuit la plata sumei de transfer.

ADVERTISEMENT

La mine în familie, mama e olteancă, ține cu Craiova până la moarte, a crescut cu Craiova Maxima. Viața a făcut, și mă bucur că am reușit ,să îmi fac părinții fericiți.

Pentru mine a fost cel mai frumos lucru, am jucat la Craiova, era mama cea mai fericită, iar când am semnat cu Rapid a fost tatăl. Când ajungi la echipa favorită, ce poate fi mai frumos? Știți ce discuții erau când am venit eu la Rapid.

ADVERTISEMENT

Nae Manea a dormit o noapte sub pernă cu banii de transfer. S-au făcut sacrificii. După ce am plecat de la Craiova, am avut ofertă de la Steaua și Dinamo.

Suporterii care mă cunosc de mic mi-au spus că eu nu am ce să caut la Dinamo, la Steaua, că locul meu e la Rapid. Am fost foarte aproape să merg la Dinamo, erau discuții mult prea lungi între Copos și Mititelu, eu mă judecam cu Craiova pentru bani.  S-a plătit o sumă de bani.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, dar înțelegea a fost pentru o altă sumă mai mare, plătită din buzunarul meu. I-am văzut bucuria tatălui meu și nu a mai contat. Am renunțat la bani și am și dat. Nu am regretat, deși am avut și momente mai puțin plăcute”, a spus Mircea Bornescu.

”Suflet de Rapidist” se vede doar pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30, LIVE, imediat după ce se termină FANATIK SUPERLIGA.

Mircea Bornescu a fost la un pas de transferul al FCSB sau Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: