Sport

Scandalul care putea arunca în aer vestiarul Rapidului. Cum s-a răzbunat Bornescu pe Șumudică

Mircea Bornescu a vorbit despre scandalul dintre el și Marius Șumudică, de la Rapid, din urmă cu aproape 15 ani. Regretă acum cele întâmplate.
15.11.2023 | 14:10
Scandalul care putea arunca in aer vestiarul Rapidului Cum sa razbunat Bornescu pe Sumudica
Mircea Bornescu, detalii despre scandalul cu Marius Șumudică. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Bornescu, ajuns la 42 de ani, a jucat la Rapid între 2009 și 2011, respectiv între 2014 și 2015. În timpul șederii în Giulești, a avut un conflict cu Marius Șumudică, antrenorul de atunci al „vișiniilor”..

Mircea Bornescu, despre scandalul cu antrenorul Marius Șumudică

Mircea Bornescu a povestit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST, realizată pe FANATIK.RO de Robert Niță, cum s-a „răzbunat” pe antrenorul Marius Șumudică, supărat că joacă puțin. Timp de o lună și jumătate, ca formă de protest, acesta nu a comunicat deloc cu tehnicianul lui.

ADVERTISEMENT

Privind retrospectiv, spune că nu a fost normal să nu vorbească la acea vreme cu antrenorul principal al echipei, spunând că acum, după ce a acumulat experiență, și-a dat seama că a greșit.

Cu Șumi a fost o perioadă în care nu am vorbit, o lună și ceva. Venea, vorbea cu mine, stăteam așa, nu îi spuneam nimic. A fost modul meu de a protesta. Venea la mine, vorbea.

ADVERTISEMENT

Spunea că avem meci de Cupă, că vrea să joc, stăteam și mă uitam la el. A fost modul meu de a protesta, doar cu el, cu staff-ul vorbeam. Consideram că mi se face o nedreptate, acum, am experiență, înțeleg anumite chestii.

Ți-am zis, a fost un mod de a protesta față de decizia lui de atunci. Nici bună ziua, nici nimic. Așa am considerat eu atunci, i-am arătat că sunt supărat, poate am greșit, dar așa am considerat eu. Atunci mâ gândeam că toată lumea e împotriva mea, când nu joci asta crez.

ADVERTISEMENT

Eu voia să plec împrumut, dar nu voiam să mă denigreze presa. Am zis că mai bine tac, îmi văd de treaba mea, mă antrenez bine. Ți-am zis, acum, calculând lucrurile, am fost un tâmpit, să nu vorbești cu antrenorul principal.

Până la urmă ne-am împăcat. La Rapid se întâmplă foarte multe lucruri nebunești, ăsta este farmecul Rapidului”, a spus Mircea Bornescu, la emisiunea ”Suflet de Rapidist”.

ADVERTISEMENT

FC Național, Unirea Alba Iulia, Extensiv Craiova, FC Caracal, Universitatea Craiova, Rapid, Kavala, Petrolul, U Cluj și FC Voluntari sunt echipele din CV-ul fostului portar, retras în 2017, A fost, o perioadă, Team Manager la FCU Craiova.

Emisiunea „Suflet de rapidist”, dedicată sufletelor boeme, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30, și în premieră pe Facebook Horia Ivanovici și canalul de Youtube Fanatik, în fiecare joi, de la ora 10:30.

Mircea Bornescu, despre scandalul cu Marius Șumudică

ADVERTISEMENT