Alegeri 2024

Război între PNL și PSD la Pașcani. Liberalii vor face plângere penală: „Candidaţii social-democrați, prinşi în flagrant cu mită electorală”

PNL Pașcani acuză conducerea PSD de mită electorală. Liberalii vor face plângere penală. „Săptămâna aceasta au lăsat deoparte orice prudenţă”
02.05.2024 | 15:46
Razboi intre PNL si PSD la Pascani Liberalii vor face plangere penala Candidatii socialdemocrati prinsi in flagrant cu mita electorala
Liberalii spun că PSD oferă alimente și bunuri pentru a influența alegătorii / Foto: Facebook, Costel Alexe
ADVERTISEMENT

PNL Pașcani a anunțat, joi, că va depune o plângere penală împotriva liderilor PSD Pașcani, pe care-i acuză că au oferit diferite bunuri, bani sau alte foloase pentru a-i influența pe alegători.

„Prinși în flagrant cu mită electorală în municipiu”

PNL Pașcani a anunțat, joi, că va depune o plângere penală împotriva liderilor PSD Pașcani, pe care-i acuză de mită electorală. „Candidaţi PSD Paşcani, prinşi în flagrant cu mită electorală în municipiu. PNL Paşcani va face plângere penală”, se arată într-un comunicat al organizației liberale din Pașcani.

ADVERTISEMENT

Potrivit comunicatului, social-democrații ar fi oferit bani și bunuri, sau alte foloase, pentru a influența votul alegătorilor în privința unui candidat sau unei liste de candidați.

„PNL Paşcani va face plângere penală împotriva conducerii PSD Paşcani pentru infracţiunea de oferire sau dare de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat”, potrivit comunicatului.

ADVERTISEMENT

„Încearcă să corupă alegătorii sub masca unor acțiuni filantropice”

Potrivit PNL Pașcani, social-democrații ar fi încercat, sub acoperirea unor acțiuni caritabile, să „corupă” electoratul oferind aceste bunuri.

„Imaginile surprise în această săptămână arată că PSD Paşcani nu se dezminte şi, sub masca unor acţiuni ‘filantropice’ încearcă, în plină precampanie electorală, să corupă alegătorii”, potrivit comunicatului liberalilor.

ADVERTISEMENT

PNL Pașcani mai denunță faptul că, după ce săptămânile trecute social-democrații ar fi făcut aceste fapte sub acoperirea, potrivit liberalilor, a organizării unor pelerinaje la mănăstiri, în această săptămână „au lăsat deoparte orice prudenţă” și ar fi împărțit în municipiu, „după liste” pachete cu diverse alimente.

„Dacă săptămânile trecute au fost mai discreţi, organizând aşa zise pelerinaje la mănăstiri, săptămâna aceasta au lăsat deoparte orice prudenţă şi au luat cu asalt municipiul, împărţind, după liste, pachete cu alimente. Estimarea ar fi de 1200 de astfel de pachete”, spun afirmă liberalii în comunicat.

ADVERTISEMENT

„Lăcomia” primarului din municipiu

PNL Pașcani îi acuză pe primarul municipiului, Dumitru Pantazi, că a „ținut orașul în subdezvoltare” și că, cu ocazia alegerilor locale, este dispus să „cheltuie sume amețitoare” pentru a mai câștiga un mandat și astfel să-i „păcălească” pe locuitorii din Pașcani.

„După ce a ţinut oraşul în subdezvoltate timp de 30 de ani, astăzi, Dumitru Pantazi, mânat de frica faptului că în curând va trebui să dea socoteală pentru toate faptele sale şi în acelaşi timp orbit de lăcomia sa pentru pământ, este dispus să cheltuie sume ameţitoare, în speranţa că va mai păcăli încă o dată păşcănenii.

Coruperea alegătorilor este fapta penală, însă pentru Dumitru Pantazi încă o infracţiune nu mai contează şi sacrifică tineri din PSD care accepta să-şi compromită viitorul.

Pe 9 iunie, cetăţenii de bună-credinţă din Paşcani, cei mulţi şi tăcuţi vor alege progresul şi normalitatea, astfel încât politicienii de tipul lui Dumitru Pantazi să fie trimişi definitiv la groapa de gunoi a istoriei”, se mai arată în comunicatul PNL Pașcani.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori