Sporturi

Război total! Dan Cristian Popescu o acuză pe ministrul Monica Anisie că finul ei a distribuit noaptea, ca hoții, materiale calomnioase în campanie

25.09.2020 | 13:40
Razboi total Dan Cristian Popescu o acuza pe ministrul Monica Anisie ca finul ei a distribuit noaptea ca hotii materiale calomnioase in campanie
Dan Cristian Popescu lansează acuzații dure la adresa rivalilor politici. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Au mai rămas doar două zile până când locuitorii Sectorului 2 al Capitalei își vor alege primarul care să-i conducă în următorii patru ani, iar lupta este mai strânsă ca oricând. Niciunul dintre candidații înscriși în cursă nu este dispus să facă rabat de la nimic atunci când vine vorba să obțină voturile cetățenilor.

Acesta este, de altfel, motivul pentru care campania electorală aparent liniștită s-a transformat într-un adevărat război în care combatanții aruncă nu doar cu cuvinte grele, ci și cu plângeri penale. Partidul Social Democrat lansează acuzații dure la adresa filialei PNL Sector 2, condusă de Monica Anisie și anunță, prin vocea candidatului său, principal favorit la fotoliul de primar, Dan Cristian Popescu, că își va căuta dreptatea în instanță.

ADVERTISEMENT

Popescu susține că Alianța PNL-USR-PLUS a dus în ultimele zile o amplă campanie de discreditare, distribuind alegătorilor diverse „materiale de propagandă electorală defăimătoare și calomnioase” la adresa sa. Vizat de plângerea penală a candidatului este Claudiu Nicolescu, soțul fostei șefe a DSP București și finul ministrului Educației, cel care se luptă pentru un post de consilier local pe listele PNL.

Se încing spiritele înainte de alegeri. Candidatul PSD la Primăria Sectorului 2 susține că este victima unei campanii de discreditare și își caută dreptatea în instanță

Am depus astăzi plângere penală pe numele lui Claudiu Nicolescu, locul 5 pe lista de consilieri ai PNL pentru Consiliul Local sector 2, soțul șefei DSP București, Oana Nicolescu și finul ministrului Educației, Monica Anisie.

ADVERTISEMENT

Acum două nopți, acesta a distribuit materiale de propagandă electorală cu un conținut calomnios la adresa mea. Materialele au fost distribuite în sectorul 2 noaptea și în cursul zilei de ieri.

Unicul beneficiar al acestui material mincinos și calomnios este candidatul USR-PLUS pentru Primăria sectorului 2, care în loc să ia act de această mizerie, inventează în continuare fapte și mă acuză de lucruri care nu au nicio legatură cu persoana sau activitatea mea, așa cum a făcut în toată această campanie.

ADVERTISEMENT

În fața organelor de cercetare penală voi proba această plângere cu doi martori, care au discutat în acea noapte cu Claudiu Nicolescu și de asemenea cu imagini foto/video. Această acțiune pusă la cale de filiala PNL sector 2 arată nu doar disperare, cu câteva zile înaintea alegerilor locale, dar este un bun prilej pentru locuitorii sectorului 2 să se gândească de două ori atunci când pun ștampila în cabina de vot.

Aștept o reacție din partea conducerii PNL, pentru că asemenea acțiuni nu fac cinste niciunui partid și niciunui candidat. Chiar dacă PNL nu are un candidat la Primăria sectorului 2 și doar susține un individ apărut din buzunarul lui Barna, asta nu înseamnă că trebuie să tolereze acest comportament golănesc al membrilor și candidaților PNL sector 2” , se arată în comunicatul transmis de Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2 al Capitalei.

ADVERTISEMENT
Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră...
Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră şi jumătate de Bucureşti, iar intrarea costă doar 45 de lei
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România:...
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România: ”Uitați-vă la mine, din cauza voastră sunt așa”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o...
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o dăm pe partea de Europe Style”
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se...
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se odihnește și tatăl artistei GALERIE FOTO
Bancnotele EURO se schimbă radical! Anunț pentru cei cu euro la saltea
Bancnotele EURO se schimbă radical! Anunț pentru cei cu euro la saltea
Filme românești pe Netflix, recomandate pentru 1 Decembrie
Filme românești pe Netflix, recomandate pentru 1 Decembrie
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!