News

Războiul Robert Negoiță-Nicușor Dan ajunge la Parchetul General. Plângere penală contra primarului general pentru abuz în serviciu

Robert Negoiță, plângere împotriva lui Nicușor Dan pentru abuz în serviciu. ”Sper ca Nicușor Dan să conștientizeze că e foarte ilegal ce face”
22.03.2024 | 12:22
Razboiul Robert NegoitaNicusor Dan ajunge la Parchetul General Plangere penala contra primarului general pentru abuz in serviciu
Robert Negoiță, plângere penală pe numele lui Nicușor Dan Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 3 a mers vineri la Parchetul General unde a depus o plângere penală împotriva lui Nicușor Dan pentru abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu.

Războiul Robert Negoiță-Nicușor Dan ajunge la Parchetul General

Robert Negoiță spune că, deși încearcă de patru ani să colaboreze cu Primăria Generală, Nicușor Dan îi pune bețe în roate și le interzice și celor din primărie să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

”De aproape patru ani de zile încercăm noi, ca instituție, să colaborăm cu Primăria Generală în ideea de a rezolva problemele acestui oraș, și anume fluidizarea traficului, care, lăsând la o parte disconfortul, generează poluare. Respirăm otravă. (…)

În această săptămână am avut o problemă gravă în fața Primăriei Sector 3 și în fața Școlii nr. 80, în sensul în care noi am început, conform discuțiilor cu Primăria Generală, o lucrare pe care dânșii nu ne-au lăsat să o finalizăm. (…)

ADVERTISEMENT

Astăzi, și o spun cu foarte mult regret, nimeni nu are nevoie de scandal, eu nu-mi doresc așa ceva, îmi doresc colaborare. Sunt deschis la orice discuție pentru a rezolva impasul în care ne aflăm.

Eu am aici am o plângere penală împotriva primarului general și împotriva persoanei fizice care se numește Nicușor Dan de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu.

ADVERTISEMENT

Avem un document semnat de primarul general care interzice colegilor să emită acel document (de analiză a proiectelor n.r.), asta înseamnă instigare la abuz în serviciu, instigare la comiterea mai multor infracțiuni.

Eu sper din suflet că se vor trezi cei din Primăria Generală și că vor înceta cu acest comportament, astfel încât să intrăm în normalitate.

ADVERTISEMENT

Am încercat de mai multe ori să stau de vorbă cu primarul general, nu răspunde nici la telefon, nici la mesaje.
Eu sper ca Nicușor Dan să conștientizeze că e foarte ilegal ce face și atât cât mai este din acest mandat să putem colabora în beneficiul cetățenilor”, a anunțat Negoiță.

Nicușor Dan: Robert Negoiţă e “într-o luptă continuă cu legea”

În urmă cu câteva zile, Nicuşor Dan i-a reproşat lui Robert Negoiţă că s-ar afla “într-o luptă continuă cu legea” şi că face lucrări pe terenuri care nu se află în administrarea Sectorului 3.

“Primarul Negoiţă e într-o luptă continuă cu legea – asta e problema lui. Ce s-a întâmplat acum câteva zile a fost că pe o stradă pe care nu o avea în administrare s-a apucat să mute stâlpi, să sape, să facă fel de fel de lucruri.

Când am aflat, am trimis Poliţia locală să îi spună că e un bun pe care noi îl avem în inventar, pe care legea spune să îl îngrijim. Dumnealui a făcut un fel de circ. Nu e normal asta.

Adică, nu e prima oară, cred că e a doua suta oară când ştiu eu că se întâmplă lucrul acesta. A intrat pe nişte terenuri de la Ministerul Dezvoltării.

Domnia sa nu respectă nimic. Într-o ţară normală, mi-e greu să cred că un om ca acesta nu ar fi în puşcărie, de acum şapte-opt ani”, a declarat edilul general la Digi24.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: