Sport

Răzbunare fără limite! Ce i-a făcut un fan al lui Newcastle câinelui său după ce i-a distrus biletele la finala Cupei Ligii Angliei

După ce echipa sa favorită a pierdut, un fan englez a primit încă o lovitură. Biletele pentru meciul din finală au fost ronțăite de câine. Cum a ales să se răzbune.
22.02.2023 | 14:43
Razbunare fara limite Ce ia facut un fan al lui Newcastle cainelui sau dupa ce ia distrus biletele la finala Cupei Ligii Angliei
Câinele i-a distrus biletele unui fan la finala Cupei Ligii Angliei. Sursă foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

Povestea tragicomică a lui Alain Craig, un fan englez al lui Newcastle, face înconjurul planetei. În vârstă de 33 de ani, acesta s-a întors acasă sâmbătă seară după înfrângerea „coțofenelor”, scor 0-2 cu Liverpool în etapa 24 din Premier League, însă avea să primească o nouă lovitură.

Câinele i-a distrus biletele la finala Cupei Ligii Angliei

Newcastle a pierdut cu Liverpool, scor 0-2 în ultima etapă din Premier League, astfel că seria pozitivă de șapte meciuri consecutive fără înfrângere a fost oprită de „cormorani”, care au aveau să fie învinși la rândul lor de Real Madrid pe Anfield în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Alan Craig a urmărit înfrângerea echipei favorite din tribună și s-a întors posomorât acasă, însă ce avea să urmeze depășește orice limită. Rudy, câinele lui Alan, a făcut „praf” biletele pentru finala Cupei Ligii Angliei în care se confruntă Newcastle și Manchester United duminică, 26 februarie, ora 18:30.

Câinele i-a distrus biletele unui fan la finala Cupei Ligii Angliei. Sursă foto: Twitter.
Câinele i-a distrus biletele unui fan la finala Cupei Ligii Angliei. Sursă foto: Twitter.

Rudy, care aparține de rasa Golden Retriever, obișnuia să-i ronțăie toate scrisorile lui Alan, principalul motiv invocat fiind invadarea teritoriului. Alan Craig a încercat în zadar să adune bucățile și până la urmă a luat o decizie radicală.

ADVERTISEMENT

Un fan englez și-a scos la vânzare câinele pentru 5 lire sterline

Ca să se răzbune cu vârf și îndesat, Alan Craig l-a scos pe câinele Rudy la vânzare, în glumă, pentru 5 lire sterline. Marea finală dintre Newcastle și Manchester United va avea loc pe Wembley. Câștigătoarea meciului are loc asigurat în tururile de calificare din UEFA Conference League.

În prezent, Manchester United ocupă loc de Liga Campionilor în Premier League, în timp ce Newcastle se află pe poziția a cincea care duce în Europa League. Au trecut aproape 10 ani de la ultima participare a „coțofenelor” în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Ultima oară, Newcastle era învinsă de Braga în sferturile Europa League. În ultimul meci din campionat, echipa lui Eddie Howe a pierdut cu Liverpool, scor 0-2 pe teren propriu. Darwin Nunez și Cody Gakpo au înscris pentru „cormorani” în prima repriză.

Prețurile biletelor la finala Cupei Ligii Angliei

Newcastle a revendicat 32.761 de bilete pentru finala de pe Wembley. Pe site-ul oficial al clubului apare lista cu prețurile tichetelor, iar cel mai ieftin costă 40 de lire, aproximativ 223 de lei. Pentru un loc mai aproape, fanii trebuie să scoată din buzunar aproximativ 100 de lire, în jur de 558 de lei.

ADVERTISEMENT

În semifinalele EFL Cup, Newcastle a trecut de Southmapton, scor 3-1 la general, în timp ce Manchester United s-a impus fără emoții în fața lui Nottingham, scor 5-0 la general. În meciul tur din Premier League din actuala stagiune, cele două formații au remizat, scor 0-0 pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT