News

Răzbunarea oltenească. Ce i-a făcut un bărbat iubitei sale, după ce aceasta l-a părăsit

Un bărbat de 41 de ani a ajuns pe mâna poliției, fiind bănuit că a pus la cale o răzbunare cruntă împotriva femeii care l-a părăsit.
16.09.2023 | 15:56
Razbunarea olteneasca Ce ia facut un barbat iubitei sale dupa ce aceasta la parasit
Polițiștii au avut nevoie de mai bine de șase luni să-l prindă pe bărbatul care s-a răzbunat pe iubita lui / Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Mai bine de șase luni le-a luat polițiștilor din Craiova să rezolve un caz care a pornit de la gelozia exacerbată a unui bărbat, care nu a vrut să accepte că iubita lui nu-l mai dorește.

Bărbatul a incendiat mașina fostei iubite în luna februarie

Vineri, 15 septembrie, polițiștii din Craiova l-au reținut pe respectivul bărbat, la capătul unei anchete începute în luna februarie. Omul este acuzat că a incendiat mașina fostei iubite, pentru a se răzbuna că a fost părăsit.

ADVERTISEMENT

„În fapt, în noaptea de 27/28 februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Pleniţa, despre faptul că fostul concubin al acesteia ar fi incendiat autoturismul său, parcat pe strada Mihail Strajan, din municipiul Craiova.

La faţa locului, a intervenit un echipaj din cadrul Inspectoratului Situaţiilor de Urgenţă Dolj, care a desfăşurat activităţi de stingere a incendiului”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

Olteanul ar putea rămâne în arest preventiv

Potrivit Gândul, suspectul a fost găsit în comuna Plenița și condus la audieri. El a fost reținut, urmând ca procurorii să solicite luarea unei măsuri preventive, pe numele acestuia.

”În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, au mai arătat polițiștii.

ADVERTISEMENT

Și moldovenii sunt aprigi la gelozie

Olteanul pare să se se fi inspirat din isprava de acum doi ani a unui tânăr de 34 de ani, din Piatra Neamț. Nici acesta nu a vrut să accepte că iubita vrea să-l părăsească, așa că a incendiat două case pe care femeia le avea în posesie.

Anterior, femeia obținuse împotriva lui un ordin de protecție, însă bărbatul l-a încălcat pentru a-și pune în aplicare planul.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta a ajuns în arestul poliției, fiind acuzat de mai multe fapte penale extrem de grave.

ADVERTISEMENT
Tags: