News

Piroman și exhibiționist. Un bărbat a incendiat o mașină într-o parcare din București

Un bărbat de 36 de ani a fost reținut de polițiștii din Capitală. Omul a dat foc unui autoturism în noaptea de marți spre miercuri.
09.08.2023 | 14:17
Piroman si exhibitionist Un barbat a incendiat o masina intro parcare din Bucuresti
Piroman și exhibiționist. Un bărbat a incendiat o mașină. Sursa foto: Unsplash Dominik Sostmann
ADVERTISEMENT

Piroman și exhibiționist, reținut de polițiștii din Capitală. Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a dat foc unei mașini, într-o parcare din București. Grozăvia s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri.

Piroman și exhibiționist. Un bărbat de 36 de ani a fost reținut

Întâmplarea a avut loc într-o parcare din Sectorul 3 al Capitalei. Individul a incendiat autoturismul fără să aibă vreun motiv anume, așa cum le-a declarat polițiștilor. Ideea i-ar fi venit în timp ce trecea prin zonă.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au fost alertați cu privire la eveniment, în jurul orei 3 dimineața. Pompierii și polițiștii au fost sesizați că mașina arde cu flacără deschisă. Salvatorii ajunși la fața locului au stins incendiul înainte ca flăcările să se extindă și la alte autoturisme.

Însă, mașina respectivă a ars în totalitate. În urma evenimentului, agenții de poliție au desfășurat cercetări, aflând că în spatele incendiului se află bărbatul de 36 de ani din București.

ADVERTISEMENT

„În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că incendiul ar fi fost provocat de către un bărbat, fără a avea însă legături cu persoana vătămată, ori intenția de răzbunare.”, au transmis polițiștii din București.

Cum a fost surprins cu câteva zile înainte

Individul a fost dus la audieri. Pe lângă apucăturile de piroman, oamenii legii au aflat că acesta este și exhibiționist. În urmă cu câteva zile, el ar fi făcut anumite gesturi cu tentă sexuală, în timp ce se afla în zona unei intersecții din Sectorul 3.

ADVERTISEMENT

„De asemenea, din verificările efectuate, s-a mai stabilit că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, este bănuit de comiterea unei infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri.

La data de 1 august 2023, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla la o intersecție din Sectorul 3, manifesta gesturi cu tentă sexuală, respectiv se atingea în zona intimă.”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

În urma ispravei sale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. „Cercetările în cauză sunt continuate de către Secția 11 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracțiunea de distrugere”, au adăugat oamenii legii.

 

ADVERTISEMENT