Life

Răzvan Botezatu s-a despărțit de iubit. Ce se întâmplă acum în viața fostului prezentator TV

Răzvan Botezatu e din nou singur. Ce planuri are în prezent fostul concurent al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici.
21.01.2023 | 15:45
Razvan Botezatu sa despartit de iubit Ce se intampla acum in viata fostului prezentator TV
Răzvan Botezatu e din nou singur. Ce planuri are fostul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cel mai bun prieten al frumoasei Raluca Dumitru a anunțat că s-a despărțit de iubit. Ce se întâmplă acum în viața fostului prezentator TV care a participat recent la reality show-ul moderat de Cabral și Adela Popescu.

Răzvan Botezatu e din nou singur. Ce planuri are fostul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Răzvan Botezatu a făcut mai multe dezvăluiri despre viața privată. Fostul moderator de la Antena Stars este singur încă din luna decembrie a anului trecut, subliniind că își dorește un partener de viață cu o avere considerabilă.

ADVERTISEMENT

În prezent, fostul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici se concentrează pe afacerea pe care o are. Mai exact, este vorba de un site deschis în urmă cu 3 ani unde vinde haine second-hand achiziționate din Statele Unite ale Americii.

„M-am despărțit de iubit, din luna decembrie sunt singur. Îl caut pe ăla cu bani mulți și cu zile puține, momentan mă descurc din magazinul cu haine second hand. M-am gândit la afacerea asta, cu haine second hand, care merge foarte bine.

ADVERTISEMENT

Aduc hainele din America, nu le dau deloc scump, nu vreau să stau cu ele în magazin. La mine toate hainele sunt aerisite, parfumate, aranjate, abia aștept să definitivez actele ca să îi dau drumul și unui magazin fizic.

Înainte livram și în străinătate, acum, nu, pentru că e foarte scump curierul. Le vând foarte bine în țară, am foarte multe comenzi, merge bine”, a declarat Răzvan Botezatu pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu, detalii despre proiectele TV

Răzvan Botezatu a oferit și detalii despre proiectele din televiziune, după ce în urmă cu câțiva ani și-a dat demisia de la Antena Stars și s-a stabilit o vreme în Germania.

Ulterior, fostul prezentator de matinal a acceptat provocarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, unde s-a împrietenit cu Lidia Buble, fosta iubită a lui Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, vedeta nu exclude posibilitatea să ajungă la Survivor România, competiție sportivă care a început luna aceasta și care se difuzează la Pro TV.

ADVERTISEMENT