Sport

Răzvan Burleanu a devenit tată pentru prima dată: „După atâtea rele, a venit și ceva bun”

20.04.2020 | 10:26
Razvan Burleanu a devenit tata pentru prima data Dupa atatea rele a venit si ceva bun
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu și Anamaria Tulumb, partenera de viața a președintelui Federației, au devenit pentru prima dată părinți, chiar în apropierea Sărbătorilor Pascale.

Răzvan Burleanu a devenit tată

Tatăl lui Răzvan Burleanu, Gică, a anunțat că Anamaria Tulumb, partenera de viață a președintelui FRF, a născut o fată, ce va fi botezată Maria, chiar de Florii.

ADVERTISEMENT

Am o nepoată, o fetiță născută chiar de Florii. E o bijuterie. Nu am văzut-o în realitate, nu am avut cum, cu coronavirusul ăsta.

Dar am văzut-o pe telefon. Dacă nu era pandemia asta, la București mă găseai acum. Abia aștept să ieșim din criza asta, să merg să o văd. După atâtea rele, mai vine și ceva bun. Le doresc să aibă cât mai mulți. 

ADVERTISEMENT

Nu-i asta problema, cu căsătoria. Păi, am citit zilele astea o știre… Nu mai știu în ce țară, i-a cununat pe ăia în mașină: actele, își dau masca jos, se pupă mireasa și gata!

Practic, ei sunt deja căsătoriți, se cunosc de pe băncile liceului, sunt de atunci împreună!”, a declarat Gică Burleanu, conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu se află la al doilea mandat la conducerea FRF, după ce a câștigat alegerile din 2014 și 2018.

Salarii reduse la FRF

Federația Română de Fotbal, prezidată de Răzvan Burleanu, a decis scăderea salariilor angajaților în perioada de stare de urgență cauzată de pandemia de coronavirus pe teritoriul României.

ADVERTISEMENT

De la 1 aprilie, angajații FRF, inclusiv Mirel Rădoi și Adrian Mutu, selecționerii primelor reprezentative, încasează lunar cu 20% mai puțin.

Mirel Rădoi și Adrian Mutu urmau să debuteze pe banca naționalelor României la sfârșitul lunii martie, însă meciurile cu Islanda, respectiv Danemarca, au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Primul joc al primei reprezentative cu noua conducere tehnică, Islanda – România, ar urma să se dispute, dacă situația o va permite, în luna septembrie, în timp ce jocul naționalei de tineret cu Danemarca, din preliminariile EURO U21, se va juca în noiembrie.

ADVERTISEMENT