Life

Răzvan Danciu de la Survivor România, acasă la Vica Blochina! Războinicul a șocat-o: „Plătești!”

Răzvan Danciu și Daria Kiper de la Survivor România au fost invitați de Vica Blochina să petreacă o seară la ea acasă, iar discuțiile s-au încins.
06.03.2023 | 11:55
Razvan Danciu de la Survivor Romania acasa la Vica Blochina Razboinicul a socato Platesti
Răzvan Danciu și Vica Blochina, foști concurenți la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Danciu, ”efectiv” fostul războinic de la Survivor România, i-a făcut o vizită Vicăi Blochina acasă. Faimoasa i-a adunat pe câțiva din foștii concurenți la cină, dar și pentru a comenta show-ul de la PRO TV.

Răzvan Danciu de la Survivor România a fost acasă la Vica Blochina și a lăsat-o cu gura căscată! Ce a uimit-o pe blondină

Vica a ținut să comunice și cu fanii emisiunii, având-o invitată la ea acasă și pe Daria Kiper. La un moment dat, vedeta a născut o dezbatere destul de aprinsă, dar care nu are nicio legătură cu emisiunea în care a participat.

ADVERTISEMENT

Întreaga discuție dintre Vica și prietenii ei a fost transmisă live, pe TikTok, duminică seara (pe 5 martie mai exact). Totul a pornit de la o întrebare lansată în aer de blondină: cine ar trebui să plătească o masă în oraș, femeia, bărbatul sau amândoi?

Vica a pus această întrebare având convingeri ferme, însă a vrut să testeze reacția celor pe care i-a strâns în casa ei. Răzvan Danciu a fost ”victima” perfectă, acesta fiind ușor fâstâcit în fața unei astfel de dileme.

ADVERTISEMENT

„Depinde”, a spus fostul concurent din tabăra Războinicilor. Vica a ridicat din sprânceană și a vrut să știe de ce anume depinde. Răzvan a explicat că dacă e prima întâlnire și bărbatul invită femeia în oraș, e firesc să plătească el. Dacă un cuplu e la a doua sau a treia ieșire sau e vorba pur și simplu de o relație de amiciție, atunci nota de plată trebuie să fie plătită de amândoi.

Ce ar face Vica dacă un bărbat nu ar plăti nota de plată la restaurant: „Îi smulg ceasul de pe mână”

Acest răspuns a scos-o din sărite pe Vica Blochina, care e de părere că întotdeauna bărbații trebuie să plătească, indiferent de relația pe care o au cu femeia cu care se află la aceeași masă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Blochina a dezvăluit că niciodată nu a fost pusă în postura să plătească ea. Toți bărbații cu care au ieșit au fost galanți. Vedeta a zis că dacă ar fi pusă într-o astfel de conjunctură, i-ar smulge ceasul de pe mână individului respectiv, pentru că ea nu ar plăti niciodată nota de plată.

„Dacă vine ăla cu nota și nu plătește, îi smulg ceasul de pe mână”, a spus Vica Blochina, uimită de felul în care gândește noua generație. În mintea ei, nu există conceptul de fifty-fifty când două persoane de sexe diferite ies în oraș.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu are bani, nu mai ieși cu fata! Bărbatul plătește. Indiferent de situație. Ai bani, plătești. Nu, stai acasă!”, a adăugat revoltată Vica Blochina.

vica blochina
Vica Blochina a fost live pe TikTok cu Răzvan Danciu de la Survivor România. Foto: TikTok

„Ieșiți cu femei la masă, trebuie să plătiți mese!”

Oamenii care urmăreau live-ul de pe TikTok au început să o critice pe Vica, spunând că și femeile ar trebui să plătească din când în când. Unii s-au simțit jigniți de mentalitatea blondinei. Aceasta a reacționat imediat: „Dacă te respecți ca femeie… Pe cine am jignit, mânca-ți-aș?”.

În discuție s-a băgat și Daria Kiper, care a ajuns ceva mai târziu acasă la Vica, apropae de ora cinei pe care vedeta le-a pregătit-o prietenilor ei. Și aceasta a fost de acord în mare parte cu Răzvan Danciu, amândoi fiind de părere că sunt situații în care băieții nu-și permit să scoată o fată în oraș, mai ales dacă sunt studenți și încă n-au un job.

„Ăia care nu au bani până la 30 de ani și nu plătesc, sunt bulangii! Clar! Bărbații care ieșiți cu femei la masă, trebuie să plătiți mese!”, a tranșat Vica situația.

 

 

ADVERTISEMENT