Life

Răzvan Danciu dezvăluie ce nu s-a văzut la TV la Survivor 2023: ”Nu știu dacă vom rămâne prieteni”

Răzvan Danciu, dezvăluiri despre experiența Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat în spatele camerelor de înregistrat.
30.01.2023 | 16:41
Razvan Danciu dezvaluie ce nu sa vazut la TV la Survivor 2023 Nu stiu daca vom ramane prieteni
Răzvan Danciu, dezvăluiri despre experiența Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat în spatele camerelor de înregistrat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul Războinic a dezvăluit ce nu s-a văzut la TV legat de competiția sportivă moderată de Daniel Pavel pentru al doilea sezon. Tânărul crede că nu va rămâne prieten cu foștii concurenți din Republica Dominicană.

Răzvan Danciu, dezvăluiri despre experiența Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat în spatele camerelor de înregistrat

Răzvan Danciu a vorbit pe larg despre experiența de la Survivor România 2023, de unde a fost eliminat recent. Fostul participant de la Pro TV consideră că va păstra legătură doar cu echipa de producție a show-ului.

ADVERTISEMENT

Totodată, tânărul spune că a învățat foarte multe lucruri în luna petrecută departe de familie și țara natală. În plus, crede că nu a greșit cu nimic față de Jorge și consideră că nu l-a ”înțepat” deloc în Republica Dominicană.

„Nu ştiu dacă vom rămâne prieteni, pentru că nu depinde doar de mine, dar cu siguranţă vom avea multe de povestit. Cu toată echipa Războinicilor şi probabil cu mulţi dintre Faimoşi.

ADVERTISEMENT

Iubesc toţi oamenii care fac parte din acest proiect. Abia aştept să văd ceea ce am făcut prin ochii telespectatorului, să mă ana­lizez foarte bine, şi să îmi dau seama ce pot îmbunătăţi la mine.

Evident că mă voi uita în continuare la Survivor, deoarece, fără lipsă de modestie, îmi permit să spun că e cel mai puternic sezon de până acum.

ADVERTISEMENT

E plin de acel factor imprevizibil care ţine telespectatorii lipiţi de ecrane”, a spus Răzvan Danciu într-un interviu pentru click.ro.

Răzvan Danciu, despre lecțiile învățate la Survivor România 2023

Răzvan Danciu consideră că a învățat foarte multe lecții la Survivor România 2023, mai ales în perioada petrecută în Exil, chiar după prima ediție a reality show-ului de la Pro TV, unde coleg i-a fost Jorge de la Faimoși.

ADVERTISEMENT

După săptămânile petrecute în Republica Dominicană nu mai este naiv și știe să fie om de echipă. Fostul Războinic a învățat la 20 de ani să-și susțină punctul de vedere și să se apere, fără a-i jigni pe ceilalți.

ADVERTISEMENT