Sport

Răzvan Lucescu, contre dure cu un jurnalist după ce PAOK a învins-o pe Olympiacos: „Cred că ar trebui să vă fie rușine!”. Video

PAOK, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a câștigat cu Olympiacos, scor 2-1. Antrenorul român a răbufnit la conferința de presă, după o întrebare a unui jurnalist.
18.10.2022 | 13:10
Razvan Lucescu contre dure cu un jurnalist dupa ce PAOK a invinso pe Olympiacos Cred ca ar trebui sa va fie rusine Video
Răzvan Lucescu, schimb de replici cu un jurnalist, după înfruntarea dintre PAOK și Olympiacos. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

PAOK a câștigat, în deplasare, meciul de foc cu rivala Olympiacos din campionatul Greciei. La conferința de presă din finalul meciului, antrenorul român a fost enervat de întrebarea unui jurnalist.

Răzvan Lucescu, „aprins” de un jurnalist, după Olympiacos – PAOK 1-2: „Ce spui tu nu reflectă realitatea”

Cu Răzvan Lucescu pe bancă, PAOK a obținut o victorie importantă în duelul de foc cu Olympiacos. Lucescu Jr. nu avea voie să facă pași greșiți, în condițiile în care, PAOK a pierdut și derby-ul cu Panathinaikos, la finalul căruia fanii greci au fost nemulțumiți. Momentul de bucurie al antrenorului român a fost perturbat de întrebarea unui jurnalist. Au urmat critici aduse de fiul lui Mircea Lucescu Federației și Comisiei Arbitrilor din Grecia, în urma deciziilor din meciul cu Olympiacos.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost fair-play? Am câştigat! Cred că ar trebui să vă fie ruşine ţie, celor de la Federaţie şi celor din Comisia Arbitrilor. Ce spui tu nu reflectă realitatea. Echipei mele nu i-a fost acordat un penalty care a fost de 10 ori mai clar decât orice penalty acordat vreodată, mai ales echipelor din Atena.

Sunt penalty-uri acordate, apoi la VAR e întoarsă decizia. Nu ştiu ce vorbesc arbitrii între ei. Ar trebui să înţelegi mai bine şi să-ţi faci meseria înainte să întrebi astfel de lucruri. Am văzut lucruri incredibile. Uită-te la fapte, nu o ataca pe PAOK!”, au fost cuvintele lui Răzvan Lucescu, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, contre dure cu un jurnalist: „Când mă vei respecta, atunci te voi respecta și eu!”

Fost antrenor la PAOK și în stagiunea 2017-2018, Răzvan Lucescu a fost scos din sărite la conferința de presă, la finalul meciului cu Olympiacos, campioana Greciei. Totul a plecat de la întrebarea unui jurnalist, care l-a enervat la culme pe român.

„Vreau să ne spui de ce Olympiacos a adus jucători ca James Rodriguez, Marcelo şi Bakambu dacă întâlneşte echipe care joacă precum PAOK, cu cruzime şi lipsă de fair-play?”, a fost întrebarea care l-a înfuriat pe Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Dialogul dintre cei doi a degenerat, determinându-l în cele din urmă pe Răzvan Lucescu să se ridice și să plece din sala de presă. „Mai rămâne doar ca echipele din Atena să primească penalty după o adiere de vânt. Aşa că mai bine ar trebui să te gândeşti cum decurg meciurile. Am jucat mai bine astăzi, am câştigat meciul”, a declarat Răzvan Lucescu.

Schimbul de replici cu jurnalistul a continuat

Jurnalistul i-a dat replica lui Răzvan Lucescu despre care consideră că ar trebui să aibă mai mult respect. „Ar trebui să ai mai mult respect pentru jurnalişti, au şi ei punctul lor de vedere”, sunt cuvintele jurnalistului.

ADVERTISEMENT

„Când mă vei respecta, atunci te voi respecta şi eu!”, a răspuns antrenorul român. „Eu nu am vorbit urât cu tine, tu ai făcut-o”, a spus jurnalistul, moment în care Lucescu Jr. a părăsit conferința de presă.

PAOK se află pe locul 4 în campionatul din Grecia, cu 15 puncte în 8 partide. Grecii au suferit o eliminare surprinzătoare în vară, când erau scoși din Conference League de către Levski Sofia în turul al 2-lea, scor 1-3 la general.

ADVERTISEMENT