Sport

Răzvan Lucescu, victorie dramatică în derby-ul PAOK – Panathinaikos. Ce a declarat românul

Echipa antrenorului român a învins cu scorul de 3-2, rivala din campionat, chiar pe terenul acesteia. PAOK este lider, cel puțin până la finalul meciului celor de la AEK.
31.03.2024 | 22:04
Razvan Lucescu victorie dramatica in derbyul PAOK  Panathinaikos Ce a declarat romanul
Echipa lui Răzvan Lucescu a câștigat un meci important pentru câștigarea titlului. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a câștigat un meci extrem de important în lupta pentru câștigarea titlului din Grecia. PAOK s-a impus chiar pe terenul lui Panathinaikos, cu scorul de 3-2.

Lider până la meciul lui AEK

Răzvan Lucescu este lider în Grecia în urma acestui rezultat, Echipa fostului selecționer conduce în play-off-ul pentru campionat cu 63 de puncte, iar pe locul secund se poziționează AEK Atena, cu 62 de puncte. PAOK este calificată și în sferturile Conference League.

ADVERTISEMENT

AEK va juca în această seară într-un alt derby, împotriva celor de la Olympiakos.  Revenind la meci, PAOK a deschis scorul din minutul 2, prin Despodov. Gazdele au revenit în meci, în minutul 29 prin Bernard, fostul jucător al lui Mircea Lucescu, la Șahtar Donețk.

Formația antrenată de Răzvan Lucescu a revenit în avantaj și a stabilit scorul pauzei prin Brandon, în minutul 37. În repriza secundă, Schwab a dus scorul la 3-1, dar la ultima fază a meciului, Panathinaikos a marcat, stabilind rezultatul final.

ADVERTISEMENT

Victorie meritată, conform tehnicianului

Răzvan Lucescu s-a arătat mulțumit la finalul partidei și a fost tot un zâmbet în fața reporterilor greci. Lucescu junior și-a lăudat echipa pentru dăruire într-un meci cu o tensiune aparte. Golul încasat pe final a fost singurul lucru negativ care a fost evidențiat de antrenor.

“Am câștigat azi și am făcut un pas înainte către obiectivul nostru, în competiția în care jucăm. Jocul a fost la îndemâna noastră. Puteam înscrie și la 1-0, puteam marca mai multe goluri în această seară. În prima repriză pot spune că nu am simțit nicio presiune din partea adversarului.

ADVERTISEMENT

În a doua parte au încercat să înscrie, să revină, era normal să facă asta, să lase garda jos. Dar și în aceste condiții am reușit să le punem probleme. Ne-am apărat foarte bine.

Victoria a fost meritată. Singurul lucru negativ a fost golul primit pe final. Avem 3-1 și totul este în favoarea noastră. Nu este posibil să luăm un așa gol, într-un astfel de moment.

ADVERTISEMENT

Primul lor gol a venit după o aruncare de la margine a noastră. Dar sunt mulțumit de efortul depus de echipă în condițiile unui meci important, sub presiune, de o intensitate foarte mare. Toate aceste lucruri m-au făcut să fiu satisfăcut de rezultat și de modul în care am evoluat”, a punctat antrenorul care zilele trecute regreta plecarea fostului său elev, Mitriță

ADVERTISEMENT