Sport

Răzvan Lucescu, negru de supărare și după 2-0 cu AEK Atena. ”O rușine ce s-a întâmplat la vestiare”

PAOK s-a impus cu 2-0 în derbyul cu a doua clasată, AEK Atena, dar Răzvan Lucescu nu s-a putut bucura de victorie din pricina comportamentului oaspeților.
20.02.2023 | 21:50
Razvan Lucescu negru de suparare si dupa 20 cu AEK Atena O rusine ce sa intamplat la vestiare
Răzvan Lucescu se consideră ținta grecilor pe banca lui PAOK. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, își continuă seria rezultatelor pozitive. În ultima rundă a dispus cu 2-0 de AEK Atena, formație clasată pe locul secund, și este acum la 7 puncte de liderul Panathinaikos.

Răzvan Lucescu trage un semnal de alarmă după victoria cu AEK Atena: ”Federația și Liga să intervină!”

Doar două înfrângeri a acumulat în campionat PAOK, formația lui Răzvan Lucescu. Ultima dintre acestea, pe 30 octombrie 2022, un 0-2 împotriva lui AEK Atena.

ADVERTISEMENT

Firesc, tehnicianul român și elevii săi și-au dorit revanșa. Cu atât mai mult cu cât un succes le putea permite să reducă deficitul față de adversarul ce este situat pe poziția secundă.

Și, în plus, să mențină ecartul de 7 puncte față de Panathinaikos. Echipă care se impusese cu o zi înainte, 2-0, în fața lui Volos. Consolidându-și astfel poziția de lider al ierarhiei.

ADVERTISEMENT

PAOK și-a îndeplinit obiectivul. S-a impus cu scorul cu care pierduse în tur, 2-0, grație reușitelor lui Narey (14) și Koulierakis (62). Chiar dacă inițiativa și ocaziile de poartă au fost de partea oaspeților.

Însă, în pofida succesului cu care a redus ecartul față de formațiile clasate pe primele trei locuri ale ierarhiei, la finele partidei, Răzvan Lucescu afirma că nu se poate bucura pe deplin.

ADVERTISEMENT

Și aceasta din pricina comportamentului jucătorilor oaspeți. Care, la pauză, l-au înconjurat pe arbitrul partidei, reproșându-i cu vehemență deciziile luate în prima parte a jocului.

”Ai noștri au trebuit să se lupte la vestiare pentru a-i împinge pe cei de la AEK Atena. Cum îndrăznesc să vină aici și să pună presiune pe arbitri! E incredibil. O rușine ce s-a întâmplat la vestiare, federația și liga să intervină!

ADVERTISEMENT

E păcat pentru fotbalul grec. Ați văzut ce s-a petrecut pe Toumba, imaginați-vă ce va fi la Atena! Nici nu mai pot să mă bucur de victorie”, a spus Lucescu, după joc.

Următorul meci al formației antrenate de tehnicianul român se va disputa sâmbătă, 25 februarie, contra celor de la PAS Giannina, echipă clasată pe locul 11, în deplasare.

ADVERTISEMENT