Fotbal international

Răzvan Lucescu, totul despre plecarea de la PAOK! „Asta am să fac prima dată”

08.03.2019 | 16:47
Razvan Lucescu totul despre plecarea de la PAOK Asta am sa fac prima data

Răzvan Lucescu a spus totul despre plecarea de la PAOK! Antrenorul român a ținut să-i liniștească pe fani care au luat foc atunci când au auzit că românul ar putea părăsi formația din Salonic la finalul campionatului. Fostul selecționer a precizat că deocamdată nu se pune problema și i-a asigurat pe fani că se concentrează strict pe problemele și meciurile care o așteaptă pe PAOK. Echipa e pe primul loc în campionat și s-a calificat și în semifinalele Cupei.

Răzvan Lucescu, totul despre plecarea de la PAOK!

„Nu mă interesează ce spune presa, nu vorbesc cu nicio echipă din niciun campionat. Mă concentrez strict la PAOK și am un respect enorm pentru președintele acestui club care a avut încredere în mine și mi-a oferit această oportunitate. Dacă voi vrea să plec, voi discuta prima oară cu patronul acestei formații și vom decide împreună. Dacă voi decide să plec trebuie să rezolv totul, atât probleme care nu țin de fotbal, cât și cele care au legătură, indiferent că vorbim de animalele pe care le iubesc sau de soție care a sacrificat foarte multe pentru mine, dar mai întâi voi discuta cu patronul”, a spus Răzvan Lucescu.

Totul a plecat după ce presa din Grecia a scris că Răzvan Lucescu este dorit de Beșiktaș. De altfel, ziariștii au precizat că antrenorul român nu a spus nu, ci a cerut doar să aibă liniște pentru a putea încheia sezonul alături de PAOK. ”În prezent, toată atenția mea este îndreptată spre PAOK. Suntem într-un moment foarte importyant în campionat, așa că voi putea să mă gândesc la această propunere abia la finalul sezonului”, a fost răspunsul dat de tehnicianul român președintelui de la Beșiktaș, Fikret Orman, conform  gazzetta.gr.

Răzvan Lucescu, totul despre plecarea de la PAOK! Lucescu
Răzvan Lucescu a păreluat-o pe PAOK Salonic după o experiență la Xanthi Skoda în Grecia

Panathinaikos, talisman pentru Răzvan Lucescu

Între timp, Răzvan Lucescu a mai făcut un pas către titlul de campion în Grecia. A executat-o pe Panathinaikos chiar la Atena și cu 7 etape înainte de final are un avans de 7 puncte în fața principalei urmăritoare, Olympiakos. ”Sunt fericit pentru jocul prestat. Era foarte important pentru noi să câștigăm acel joc. Am evoluat împotriva unei formații tinere și talentată, am evitat presiunea lor, am afișat o apărare bună și consistentă. Este o problemă de mentalitate și știință să știi să joci momentele cheie ale meciului”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu ar putea încheia sezonul în Grecia fără să piardă vreo partidă. ”Nu mă gândesc prea mult la acest lucru. Dacă îmi trece prin minte mă bucură pentru că îmi arată mentalitatea echipei mele. Acum ma concentrez strict la următorul joc. Posibil ca peste câțiva ani să ne putem gândi la ce am făcut și să fim mândri”, a adăugat fostul selecționer al României.

  • 1 este locul pe care îl ocupă PAOK Salonic în Superliga din Grecia