Fotbal international

Răzvan Marin, interviu sincer despre situația de la Ajax și criticile primite din România. ”E cel mai greu moment din viața mea!” VIDEO

02.01.2020 | 11:39
Razvan Marin interviu sincer despre situatia de la Ajax si criticile primite din Romania E cel mai greu moment din viata mea VIDEO
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a oferit un interviu sincer pentru site-ul eusunt12.ro în care a vorbit despre situația sa de la Ajax Amsterdam și a comentat în legătură cu criticile primite din partea suporterilor din România.

Răzvan Marin, interviu sincer spre Ajax, Gică Hagi și criticile primite din România

Ce ai simțit prima dată când ai intrat în sediul lui Ajax?

– Am fost puțin emoționat. Când am venit să semnez, când am făcut un mic tur al vestiarelor, al stadionului, eram emoționat.

ADVERTISEMENT

Tatăl tău a spus că pe el nu l-au interesat alte oferte când a auzit de Ajax. Pentru tine a fost la fel?

– E adevărat. Ajax avea un sezon foarte bun și face parte din cele mai bune cluburi din lume. Chiar nu ne-am mai gândit la altceva și a fost prima ofertă concretă venită până la perioada de transferuri. Erau alte discuții, dar asta a fost cea mai concretă.

ADVERTISEMENT

Ai văzut chestii comune între academia lui Ajax și cea a Viitorului?

– Chiar da… Sistemele de joc, filosofia jocului și așa mai departe. Domnul Hagi când a făcut academia, a făcut-o pe stilul Barcelonei și al lui Ajax.

Te-au întrebat cei de la Ajax despre Hagi?

– Da! Și prin ziare am fost întrebat de domnul Hagi, chiar și de Ianis. Le-am spus numai lucruri pozitive. Am fost întrebat despre cum e dânsul și ce a făcut cu academia lui. Academia lui Gică Hagi a devenit cunoscută în Europa.

ADVERTISEMENT

Chivu a spus când a venit la Ajax că te simți fotbalist când ajungi să câștigi trofeul UCL. Tu te poți imagina câștigându-l?

– Încerc să îmi imaginez, dar e greu. E greu să ajungi acolo, dar bineînțeles că mi-aș dori din toată inima. E adevărat că te poți numi fotbalist atunci când câștigi trofeul UCL, un campionat european sau mondial.

ADVERTISEMENT

”Nu ești fericit atunci când nu joci!”

Care a fost cel mai greu moment din viața ta de până acum?

– Momentul de față este cel mai greu și de delicat pentru mine. Nu joc foarte mult. Când nu joci nu ești fericit, se adună foarte multe gânduri, dar încerc să rămân pozitiv, să îmi văd de treaba mea și o să fie bine.

Moți spunea că greșeala vieții lui e că nu a avut răbdare la Siena când nu juca, tu ai răbdare?

– Da, bineînțeles! Nu mă gândesc să plec așa repede. Este Ajax, un club foarte mare unde există o concurență foarte mare. În orice moment poate veni un jucător de la academie care să joace. Nu mă grăbesc, încerc să am multă răbdare. Eu am plecat cu prima șansă, am jucat titular 7-8 meciuri la început, dar au fost alte așteptări. În momentul de față nu pot decât să aștept să vină șansa.

Pentru tine să fii contestat de suporterii români, cred că e ceva nou. Cum ai simțit chestia asta?

– Încerc să nu bag în seamă și să nu citesc ceea ce se scrie. Până la urmă sunt același Răzvan Marin, același jucător, nu m-am schimbat cu nimic. Am aceleași calități care m-au adus până aici, până la echipa națională. Încerc să nu bag în seamă și să îmi văd de treaba mea. Nu știu de unde vin aceste mici răutăți.

Ce ai vrea să înțeleagă un suporter care huiduie un fotbalist pe stadion?

– Să nu mai huiduie. Glumesc. Să încerce să se pună în pielea noastră pentru că uneori e posibil să prindem o zi proastă.

ADVERTISEMENT