Sport

Răzvan Marin, optimist înainte de duelul cu Elveția: “Ne vedem la București să sărbătorim!”

România a învins Israel cu 2-1 și a prins biletul către Euro 2024. Echipa pregătită de Iordănescu mai are un singur obstacol de depășit în această campanie. Duelul cu Elveția.
19.11.2023 | 20:40
Razvan Marin optimist inainte de duelul cu Elvetia Ne vedem la Bucuresti sa sarbatorim
Razvan Marin, optimist inainte de duelul cu Elvetia. foto: facebook Razvan Marin
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a fost titular în echipa lui Iordănescu în duelul cu Israel. Mijlocașul în vârstă de 27 de ani a rezistat pe gazon până în minutul 87, atunci când a fost schimbat cu Cicâldău. Marin va avea din nou ocazia să strălucească pentru națională în duelul cu Elveția.

Răzvan Marin a pus umărul la calificarea României

“Nici nu știu de unde să încep, pentru că e un moment pe care îl așteptăm de când m-am apucat de fotbal. După atâtea ore de antrenament, efort și sacrificii, suntem în sfârșit acolo unde ne dorim, România merge la Euro 2024!

ADVERTISEMENT

Noi mergem la Euro 2024!
 Vreau să mulțumesc fiecărui suporter în parte! Suntem cu toții parte din aceeași echipă, și asta a făcut întregul drum și mai special.

Așa că, să ne bucurăm de moment, să ne pregătim pentru următoarea provocare! Ne vedem marți, la București, să sărbătorim și să continuăm să facem istorie împreună! Hai România!”, a scris Răzvan Marin pe pagina lui de Facebook.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a obținut o victorie crucială împotriva Israelului, cu scorul de 2-1 și și-a asigurat astfel calificarea la EURO 2024. Această performanță reprezintă un moment de bucurie pentru suporteri și pentru întreaga națiune.

Elveția este următoarea adversară a României

Formația condusă de Edi Iordănescu s-a văzut condusă încă din startul partidei prin Zahavi. Golul marcat de gazde în minutul 2 nu a demoralizat România, care a egalat repede prin Pușcaș. Ianis Hagi a înscris în repriza secundă și a adus victoria în contul României.

ADVERTISEMENT

Victoria cu Israel a marcat revenirea “tricolorilor” la un Campionat European după o perioadă de 8 ani. În urma succesului din Ungaria, România își câștigă dreptul de a participa pentru a șasea oară la turneul final al Campionatului European. În trecut, România s-a calificat la edițiile 1984, 1996, 2000, 2008 și 2016.

Cu un parcurs impresionant în grupă, România are acum șansa de a încheia pe primul loc prin obținerea măcar a unui egal în meciul următor împotriva Elveției, care se va desfășura marți. Echipa lui Iordănescu este liderul grupei cu 19 puncte în 9 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Suporterii așteaptă cu nerăbdare următorul meci, pe Național Arena, în duelul decisiv contra Elveției pentru prima poziție în clasament. Formația lui Iordănescu are ocazia să câștige grupa de calificare și să prindă adversari mai facili la turneul final.

ADVERTISEMENT
1.96 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „2 solist și sub 5,5 goluri” la meciul România - Elveția