Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Se încinge lupta la titlu după calificarea României la Euro 2024: “Se vor vinde jucătorii pe super bani”

Calificarea la Euro 2024 poate deschide drumul unor transferuri de vis în străinătate. Toți ochii sunt ațintiți pe jucătorii lui Iordănescu ale căror cote au crescut.
19.11.2023 | 18:40
Se incinge lupta la titlu dupa calificarea Romaniei la Euro 2024 Se vor vinde jucatorii pe super bani
EXPLODEAZA SUPERLIGA SE INCINGE LUPTA LA TITLU odata cu CALIFICAREA la EURO. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a reușit să ducă România la Euro 2024. Selecționerul României poate aduce bani mulți pentru cluburile din România. În urma calificării, cotele jucătorilor din lot au crescut, iar patronii din Superliga au șansa să iasă pe plus la finalul sezonului.

Cotele jucătorilor români au crescut

“Mai e un lucru foarte important, băieți. Această calificare va potența Superliga. O să vedeți ce ambiție va fi la toți patronii să câștige acest campionat care se termină înainte să mergem la Euro. Puțin înainte de Euro”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Să recomande jucători pentru echipa națională. Al meu e mai bun, i-al pe el. Toate cluburile ce vor? Să vândă. Cum crești valoarea jucătorilor și îl vinzi pe bani mulți? Îl duci în cea mai bună vitrină, Euro e cea mai bună vitrină. Și atunci toți o să dorească să îi ducă acolo”, a declarat Robert Niță.

“În afară de FCSB care o să intre în Champions League”, a glumit Adrian Ilie, completat de Robert Niță: “O să țină cu ei și Gigi Becali. Toată lumea să fie alături de ei”. Dacă dă Coman două goluri intră Gigi la toate emisiunile”, a completat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a intrat în repriza secundă a meciului dintre Israel și România. Vedeta FCSB-ului s-a remarcat printr-un cartonaș galben care a oprit un potențial atac al gazdelor. Coman are acum șansa să strălucească alături de România la Euro 2024.

Cluburile din Superliga pot profita de pe urma turneului final

“Păi nu face 20 de milioane și zice că e cel mai mare jucător? Nu a dat Coman gol cu Anglia? La U21, șutul acela de la distanță”, a întrebat Robert Niță, moment în care Valeriu Răchită a replicat: “A intrat bine Coman, s-a pus în slujba echipei, a luat și galben pentru a întârzia faza”.

ADVERTISEMENT

“Ce ne așteaptă în Superliga după calificarea asta, va fi spectacol. Țineți minte ce vă spun. O să fie nebunie, se vor bate patronii să își trimită jucători, să joace pentru națională. Mă pun în locul Rapidului, mamă ce jucător Drăguș, îți dai seama cum juca în România”, a spus Horia Ivanovici.

“Știi ce înseamnă asta? Patronii de cluburi să se gândească să crească copii că au unde să se ducă cu ei, la echipele naționale. De exemplu, Botoșani, au jucători români în echipă, nuau”, a declarat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Au crescut cotele jucatorilor din nationala Romaniei

ADVERTISEMENT