Fotbal international

Răzvan Marin rămâne la Ajax Amsterdam! Mijlocașul român poate profita de plecările colegilor săi

30.06.2020 | 15:02
Razvan Marin ramane la Ajax Amsterdam Mijlocasul roman poate profita de plecarile colegilor sai
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin va rămâne la Ajax Amsterdam, iar mijlocașul român poate profita de plecările colegilor săi.

Răzvan Marin a postat pe Instagram o fotografie de la antrenamentele lui Ajax Amsterdam, „lăncierii” pregătindu-se de un nou campionat, după ce sezonul 2019-2020 a fost întrerupt definitiv din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul român speră ca în sezonul viitor să devină om de bază în formația lui Erik Ten Hag.

Răzvan Marin rămâne la Ajax Amsterdam

Răzvan Marin se bucură de antrenamentele de la Ajax Amsterdam, mijlocașul român postând o fotografie pe contul său de Instagram, în care se arată fericit pentru revenirea pe gazon.

ADVERTISEMENT

Mijocașul venit de la Standard Liege nu se află printre jucătorii care îi vor părăsi pe „lăncieri” în următorul sezon.

View this post on Instagram

Happy to be back on the pitch ❤️

A post shared by Marin Razvan (@marin__razvan) on

Șansa lui Răzvan Marin

Ajax Amsterdam a decis să nu achite clauza de transfer definitiv a lui Ryan Babel, mijlocașul lui Galatasaray și a lui Bruno Varela, portarul Benficăi Lisabona.

ADVERTISEMENT

Totodată, „lăncierii” se vor mai despărți cu siguranță de Hakim Ziyech, care a fost cumpărat de Chelsea, dare le-a dat voie să se transfere și următorilor fotbaliști: Donny van de Beek, Andre Onana și Nicolas Tagliafico.

De asemenea și veteranul Klaas Jan Huntelaar își încheie contractul cu Ajax Amsterdam și nu se știe dacă va mai continua sau nu.

ADVERTISEMENT

Aceasta poate fi șansa lui Răzvan Marin să demonstreze că merită și că face față să joace la o echipă importantă precum Ajax Amsterdam, după un prim sezon în care nu a încântat.

„A fost ceva în iarnă. Brugge nu a fost singura, dar nu am fost lăsat să plec, mi s-a transmis că e nevoie de mine și nu am avut ce să fac.

Eu mi-am dorit să plec ca să joc. Dar sunt sub contract cu Ajax și nu am ce să fac”, spunea în iarnă mijlocașul lui Ajax Amsterdam.

ADVERTISEMENT