Sport

Răzvan Marin strălucește în tricoul lui Empoli! Nota primită de român după un nou meci în care a fost decisiv. Video

Răzvan Marin traversează o perioadă impresionantă în tricoul lui Empoli. Internaționalul român a avut o nouă evoluție reușită în Serie A.
17.01.2023 | 09:55
Razvan Marin straluceste in tricoul lui Empoli Nota primita de roman dupa un nou meci in care a fost decisiv Video
Răzvan Marin a fost lăudat de italieni după ultimele două meciuri din Serie A. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin are un start foarte bun de an la Empoli. Împrumutat până la sfârșitul sezonului de Cagliari în Serie A, internaționalul român s-a acomodat rapid și s-a dovedit a fi decisiv în ultimele două meciuri. Italienii nu au trecut cu vederea prestațiile convingătoare și au avut doar cuvinte de laudă la adresa mijlocașului în vârstă de 26 de ani.

Răzvan Marin, o nouă evoluție decisivă în tricoul lui Empoli

Meciul dintre Empoli și Sampdoria a încheiat etapa a 18-a din Serie A. Echipa care-l are titular în centrul zonei mediane pe Răzvan Marin s-a impus la limită, scor 1-0, iar la singurul gol al partidei internaționalul român a centrat decisiv.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în minutul 55, Răzvan Marin a centrat din corner, iar mingea a fost introdusă în plasă de Tyronne Ebuehi. A fost primul assist la Empoli pentru fostul mijlocaș de la Ajax sau Standard Liege. Contribuția românului la gol a fost cu atât mai apreciată, cu cât Sampdoria a avut șanse mari de a deschide scorul.

Echipa condusă de Dejan Stankovic a lovit bara transversală în minutul 28. În actualul sezon, Răzvan Marin a evoluat în 19 meciuri pentru Empoli, reușind un gol și o pasă decisivă. Grație victoriei cu Sampdoria, Empoli a urcat până pe locul 12 în clasament.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin, lăudat de italieni după ultimele două meciuri în Serie A: „A dirijat bine traficul”

Evoluția lui Răzvan Marin din meciul cu Sampdoria nu a trecut neobservată de jurnaliștii italieni, care l-au elogiat pe mijlocașul român. „A avansat în careu pentru a suplini absența lui Grassi și a fost primul la finalizare. A dirijat bine traficul de la mijlocul terenului”au scris jurnaliștii de la tuttomercatoweb.

Internaționalul român, care a strâns 44 de selecții la prima reprezentativă, a fost notat cu 6, în timp ce statisticienii de la Sofascore i-au acordat românului nota 7,7. A fost a doua cea mai mare notă din efectivul lui Empoli după portarul Vicario, care a primit nota 9,2.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două etape, Răzvan Marin declanșa fiesta pentru fanii lui Empoli pe terenul lui Lazio. În prelungirile meciului, la scorul de 2-1 în favoarea echipei lui Maurizio Sarri, Răzvan Marin a șutat excepțional din afara careului și a stabilit scorul final, 2-2.

Răzvan Marin, prima reacție după golul „salvator” din meciul cu Lazio: „A fost foarte important”

Empoli a înregistrat o serie de patru meciuri consecutive fără înfrângere în Serie A și s-a îndepărtat la o distanță considerabilă de primul loc retrogradabil ocupat de Verona. Răzvan Marin a oferit prima reacție după reușita cu Lazio și a pus în lumină importanța golului.

ADVERTISEMENT

„A fost un gol foarte important, pentru că am luat un punct pe un teren cu adevărat dificil. Acest rezultat ne va ajuta pentru obiectivul nostru.Trebuie să rămânem mereu în joc, cu toții uniți. Am făcut-o astăzi și până la urmă a venit golul de 2-2, suntem fericiți.

Ciccio (n.r. Caputo, celălalt marcator al lui Empoli) este un atacant cu mare experiență, știm asta bine. Cu siguranță ne va ajuta și în următoarele meciuri. Aveam nevoie de el pentru că Destro încă nu este bine din punct de vedere fizic. Aveam nevoie de un atacant central, un jucător cu experiență”, au fost cuvintele lui Răzvan Marin, potrivit Sky Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: