Sport

Răzvan Marin, gol de excepție la ultima fază în meciul Lazio – Empoli 2-2. Reacția românului la prima reușită din acest sezon. Update

Mijlocașul Răzvan Marin este erou în Serie A, după ce a reușit un gol de generic TV la ultima fază a întâlnirii Lazio - Empoli 2-2.
08.01.2023 | 23:39
Razvan Marin gol de exceptie la ultima faza in meciul Lazio  Empoli 22 Reactia romanului la prima reusita din acest sezon Update
Mijlocașul Răzvan Marin este erou în Serie A, după ce a reușit un gol de generic TV la ultima fază a întâlnirii Lazio - Empoli 2-2. Sursă foto: Twitter Empoli Football Club Official
ADVERTISEMENT
08-01-2023
21:44

Răzvan Marin, încrezător după golul cu Lazio

Răzvan Marin s-a arătat extrem de fericit pentru golul care a adus un punct lui Empoli în meciul din deplasare cu Lazio Roma.

”A fost un gol foarte important, pentru că am luat un punct pe un teren cu adevărat dificil. Acest rezultat ne va ajuta pentru obiectivul nostru. Trebuie să rămânem mereu în joc, cu toții uniți. Am făcut-o astăzi și până la urmă a venit golul de 2-2, suntem fericiți.

Ciccio (n.r. – Caputo, celălalt marcator al lui Empoli) este un atacant cu mare experiență, știm asta bine. Cu siguranță ne va ajuta și în următoarele meciuri. Aveam nevoie de el pentru că Destro încă nu este bine din punct de vedere fizic. Aveam nevoie de un atacant central, un jucător cu experiență”, a declarat Răzvan Marin, conform tuttomercatoweb.com.

Internaționalul român a ajuns la Empoli la începutul acestui sezon, după ce fosta sa echipă, Cagliari, a retrogradat în Serie B.

Gol superb reușit de Răzvan Marin în partida Lazio – Empoli 2-2

După o primă parte a sezonului cu multe sinusoide, Răzvan Marin a explodat în startul anului 2023. Fotbalistul român a adus un punct vital formației sale în meciul Lazio – Empoli 2-2, în care a înscris un gol magnific la ultima fază.

ADVERTISEMENT

Era minutul 90+3 și oaspeții alergau disperați în încercarea de a scoate un punct uriaș pe Stadio Olimpico. Au executat scurt o lovitură de la colț, albanezul Nedim Bajrami a pătruns în careu și a centrat în fața porții.

Centrarea a fost respinsă neconvingător de un fundaș al lazialilor și mingea a ajuns la marginea careului mare, la Răzvan Marin. Internaționalul român a preluat-o scurt și cu latul de la 16 metri a plasat-o perfect în vinclul porții lui Ivan Provedel.

ADVERTISEMENT

Reușita lui Marin a declanșat nebunia în tabăra lui Empoli, jucătorii și toată banca de rezerve intrând pe teren pentru a-l felicita pe român. Acesta a fost primul gol reușit de mijlocașul de 26 de ani în tricoul lui Empoli.

Marin o urcă pe Empoli pe locul 13

Lazio, pentru care Ștefan Radu a fost doar rezervă, a început în forță partida din etapa a 17-a din Serie A și a deschis scorul prin Felipe Anderson încă din minutul 2. La 10 minute după startul părții secunde, Mattia Zaccagna a majorat avantajul gazdelor și întâlnirea părea încheiată.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Maurizio Sarri care deși au mai avut ocazii le-au ratat cu seninătate și s-au relaxat nepermis. Empoli a profitat de acest lucru și a redus din diferență prin Francesco Caputo, în minutul 83, după un contraatac fulger.

Apoi a venit reușita de excepție a lui Răzvan Marin din minutul 90+3 și Empoli a plecat de pe Olimpico cu un punct nesperat. În urma acestei remize, Empoli a urcat pe locul 13 în clasament, cu 19 puncte, în timp ce Lazio a rămas pe 5, cu 31 de puncte.

ADVERTISEMENT

Lazio urmează să întâlnească CFR Cluj în barajul de calificare în optimile de finală din Conference League. Manșa tur se va disputa la Roma, pe 16 februarie, returul fiind programat pe 23 februarie, în Gruia.

ADVERTISEMENT