Sport

Răzvan Patriche, mesaj pentru colegi după Dinamo – Poli Timișoara 1-1: ”Nu ne vedea nimeni în play-off. De-acum începe bătălia adevărată”

Dinamo a terminat 1-1 cu Poli Timișoara, dar merge în play-off grație jocului rezultatelor, iar Răzvan Patriche își avertizează colegii că acum începe adevărata bătălie.
12.03.2023 | 17:35
Razvan Patriche mesaj pentru colegi dupa Dinamo  Poli Timisoara 11 Nu ne vedea nimeni in playoff Deacum incepe batalia adevarata
Răzvan Patriche, mesaj pentru colegi după calificarea în play-off: ”De-acum începe bătălia adevărată”. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Ultima etapă din sezonul regular a decis numele celor trei echipe care merg, alături de CSA Steaua, Politehnica Iași și Oțelul Galați, în play-off-ul de promovare în SuperLiga. Și a fost un final nebun, Dinamo izbutind să-și atingă obiectivul prin jocul rezultatelor.

Răzvan Patriche, cu pulsul la maximum: ”Cât am suferit…Și azi a ținut Dumnezeu cu noi”

Dinamo avea calificarea în play-off în propriile mâini. Era suficientă o victorie contra penultimei clasate, Poli Timișoara, pentru a-și atinge obiectivul. Însă, deși au evoluat în București, pe ”Arcul de Triumf”, ”câinii” au tremurat până în ultimele secvențe.

ADVERTISEMENT

Dani Iglesias a deschis scorul în minutul 45 și se părea că Dinamo va merge către cele 3 puncte. Chiar dacă nu lipsiseră avertismentele din partea oaspeților.

N-a venit însă și un al doilea gol pentru gazde. Mai mult, Oanea a înscris în minutul 82, restabilind egalitatea. Și, cum nu s-a mai marcat, elevii lui Burcă au avut nevoie de jocul rezultatelor pentru a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii, Răzvan Patriche, căpitanul ”câinilor”, a vorbit despre emoțiile trăite în această partidă. Transmițând și un mesaj colegilor de echipă.

”Am trecut de la agonie la extaz în doar câteva minute. Se pare că ăsta este Dinamo și de aceea o iubește atâta lume. Toată lumea se aștepta la un meci ușor, dar nu a fost deloc așa.

ADVERTISEMENT

Ne așteptam să se închidă, să joace pe contraatac, știam că vor apela la minge lungă. Cred că a fost și o presiune mare pe noi, pe care nu am depășit-o, a venit și acel gol, dar e bine că s-a terminat așa.

 De acum va începe bătălia adevărată. Nimeni nu credea, nu ne vedea nimeni în play-off. A fost foarte greu. Cât am suferit…Și azi a ținut Dumnezeu cu noi. A fost o presiune mai ales în aceste trei meciuri.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că s-a terminat cu bine. Ne așteaptă meciuri extrem de grele de acum înainte, dar trebuie să ne batem. Îmi doresc enorm să revenim în Liga 1”, a spus, la finalul întâlnirii, Patriche.

ADVERTISEMENT