Life

Ce a dezvăluit Răzvan Simion despre noua lui iubită: „Ce treabă am eu cu strada? Ne ținem unul pe altul”

Răzvan Simion a vorbit despre femeia care există acum în viața lui, în podcastul lui Damian Drăghici. Prezentatorul este extrem de încântat de relația cu noua lui iubită.
03.12.2021 | 10:40
Ce a dezvaluit Razvan Simion despre noua lui iubita Ce treaba am eu cu strada Ne tinem unul pe altul
Răzvan Simion, prezentator de televiziune. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion s-a prezentat ca o carte deschisă în interviul acordat pe Youtube lui Damian Drăghici. Matinalul de la Antena 1 a vorbit despre lumea în care trăim, arătându-se destul de mâhnit de direcția în care ne îndreptăm.

Printre altele, acesta a vorbit și despre situația sa sentimentală, făcând referire și la bârfele care s-au spus în ultima vreme. Prezentatorul a declarat că niciodată nu l-a interesat ce a spus strada și a făcut întotdeauna ce a simțit.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, Răzvan a vorbit și despre muzică și televiziune, despre cum l-a schimbat perioada pandemiei, care pentru el a venit ca un moment de respiro.

Răzvan Simion, despre noua iubită: „Ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine”

„Ce treabă am eu cu strada? Ce trăiesc eu cu lumea ai tu piesă, nu? Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul.

ADVERTISEMENT

Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion pe Youtube.

Bărbatul a povestit și despre cum s-a regăsit pe sine, profitând de pandemie, perioadă în care și-a dat seama că și el alerga după cai verzi pe pereți, dorind să acumuleze lucruri în loc să își aprofundeze propriile gânduri.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul, mâhnit de cum evoluează publicul

Răzvan a spus că este destul de deranjat de autosuficiența pe care au arătat-o oamenii. Îl nemulțumește superficialitatea cu care tratează orice lucru în viață.

Colegul lui Dani Oțil de la Antena 1 a mai spus în podcastul lui Drăghici că și-a dat seama că există superficialitate chiar și în raportul dintre formatele de televiziune și public.

ADVERTISEMENT

Răzvan a dat exemplu Ungaria, o țară mult mai mică, al cărei buget de publicitate este dublu decât cel al României pe piața televiziunii, cu toate că noi avem toate formatele internaționale pe micul ecran.

Răzvan a remarcat cu tristețe că în timp ce în alte țări anumite formate rezistă și 25 de ani, în România publicul se plictisește repede de o emisiune după doar câteva sezoane.

ADVERTISEMENT