Sport

Răzvan Zăvăleanu exclude plecarea de la Dinamo: “O prostie incomensurabilă!”

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre insolvența lui Dinamo şi infirmă zvonurile conform cărora RTZ ar putea să nu mai fie administratorul judiciar al clubului.
10.08.2023 | 12:20
Razvan Zavaleanu exclude plecarea de la Dinamo O prostie incomensurabila
Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre situația critică de la Dinamo. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu ar putea să nu mai fie administratorul juridic al lui Dinamo. Firma de insolvență ar putea fi îndepărtată, după ce clubul nu are încă un plan de reorganizare aprobat. Toate aceste zvonuri din spaţiul public au fost demontate de reprezentantul administratorului judiciar.

Răzvan Zăvăleanu exclude posibilitatea ca RTZ să nu mai fie adminsitratorul juridic al lui Dinamo: „O prostie incomensurabilă!”

Răzvan Zăvăleanu a încercat să pună capăt speculațiilor conform cărora firma de insolvență a lui Dinamo ar putea fi înlocuită: „Fiecare poate să-și dorească… ce vrea să-și dorească, important e în ce măsură, legal vorbind, se poate îndeplini dorința.

ADVERTISEMENT

Ceea ce vreau să vă spun este că am discutat, chiar în ziua în care au apărut informațiile, cu Andrei Nicolescu, cel care mi-a spus, așa ca o mare certitudine, că e o prostie incomensurabilă ceea ce se vehiculează și o altă încercare de destabilizare a modului în care funcționează clubul”, a spus oficialul clubului „alb-roșu”, la ProSport.

Reprezentantul administratorului juridic a vorbit și despre plățile neefectuate de către Red&White conform planului de reorganizare: „Această întrebare nu ar trebui să mi-o adresați mie, pentru că, la momentul în care nu aveam acționari, ați fi putut să mi-o adresați.

ADVERTISEMENT

Ceea ce pot să spun eu este că, noi, RTZ-ul, am depus un plan de reorganizare, noi, RTZ-ul, am depus o propunere de modificare (n.r. planul modificat cu prelungirea perioadei de implementare din luna martie care așteaptă aprobarea la următorul termen din septembrie), nimeni altcineva nu a depus o astfel de propunere de modificare, iar acest lucru l-am făcut pentru a veni în sprijinul acționarilor”.

Răzvan Zăvăleanu îi liniștește pe suporterii lui Dinamo: „Nu înseamnă că nu avem un plan de reorganizare activ”

Zăvăleanu încearcă să arate și partea bună a lucrurilor și le transmiste fanilor că „dracul” nu e chiar atât de negru cum pare: „Asta nu înseamnă, însă, că nu avem un plan de reorganizare activ, care ar trebui respectat și făcute eforturi pentru a fi dus la capăt dacă nu se rezolvă nimic cu propunerea de modificare a planului.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că este mult mai împovărător, este mult mai greu, probabil că sursele de finanțare ar trebui să fie mult mai puternice, dar avem un plan de reorganizare și cred că, până una-alta, trebuie să-l respectăm așa cum este”.

Așa cum Vlad Iacob a anunțat și la FANATIK SUPERLIGA, Răzvan Zăvăleanu a confirmă că noua conducerii a investit: „Oamenii ăstia (n.r. Red&White), cum-necum, au adus vreo două milioane de euro, care, evident, sunt sume importante în economia a ceea ce înseamnă activitatea la Dinamo”. 

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, Dinamo are de achitat datorii către Direcția Generală a Finanțelor Publice București în valoare de 1.420.816 lei. Această suma trebuia achitată conform planului de reorganizare pe trimestrul VI al insolvenței: (februarie- mai 2023).


  • 2,70 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „1” la meciul Dinamo – FC Botoșani

ADVERTISEMENT