Sport

Red&White, eşec total cu strângerea de fonduri de la Dinamo! Oamenii îşi iau banii înapoi

Red&White management a anunțat că a fost demarată procedura de închidere şi de restituire a sumelor virate de către fani prin intermediul platformei Seedblink.
08.08.2023 | 15:37
RedWhite esec total cu strangerea de fonduri de la Dinamo Oamenii isi iau banii inapoi
Red&White, eşec total cu strângerea de fonduri de la Dinamo! Oamenii îşi iau banii înapoi
ADVERTISEMENT

Dinamoviștii sperau să strângă 100.000 de euro în primă fază, dintr-un total de aproape 2 milioane de euro, însă primul plafon nu a fost atins, astfel că întreaga campanie a fost oprită, iar acum persoanele care au investit la Dinamo își vor primi banii înapoi. La finele lunii iunie, Red&White reușise să convingă 53 de persoane să cumpere acțiuni în societatea care deține pachetul majoritar de acțiuni în cadrul SC Dinamo 1948 SA.

Red&White, eşec total cu strângerea de fonduri de la Dinamo!

Potrivit Prosport, a fost strânsă suma de 99.500 de euro, 5.02% din suma propusă de 1.980.000 de euro. În consecință, Red&White Management 2022 SA, societate care deține 80% din acțiunile clubului Dinamo, a anunțat că întreaga campanie de finanțare prin intermediul platformei Seedblick a fost sistată.

ADVERTISEMENT

Prin acest demers, orice fan al lui Dinamo putea obține acțiuni în cadrul clubului, dacă investea o sumă minimă de 1172.08 de euro pentru o acțiune. Toți cei 53 de dinamoviști sufletiști care au vrut să ajute echipa își vor recupera acum banii, conform anunțului oficial. Într-un comunicat de presă, Red&White a anunțat eșecul campaniei și au lăsat să se înțeleagă că ”polemicile generate recent au redus semnificativ potențialul campaniei”.

”Red&White Management anunţă finalizarea campaniei de finanţare prin Seedblink. RWM anunţă finalizarea campaniei de finanţare prin platforma Seedblink, la 1 august 2023. Polemicile generate recent au redus semnificativ potenţialul campaniei, rezultând într-o dinamică de subscriere reţinută, determinând mai mulţi utilizatori ai Seedblink să nu mai transfere sumele asumate iniţial.

ADVERTISEMENT

Reamintim că, în ultima perioadă, interese ostile au încercat să destabilizeze clubul, exploatând măruntele mize personale şi afectând astfel direct cât şi indirect binele clubului Dinamo 1948. Ȋn aceste condiţii, ţinând seama că, la data de 1 august 2023, suma efectiv alocată proiectului era mai mică de 100.000 de euro – ţinta minimă pentru succes – Seedblink a demarat procedura de închidere a rundei şi restituirea sumelor virate”, se arată în comunicatul de presă al celor de la Red&White Management.

Așadar, acționarii de la Dinamo consideră că eșecul acestei campanii de strângere de fonduri ar trebui pus pe scandalurile din ultima perioadă de la echipă. Paradoxal, chiar dacă această campanie de finanțare a fost sortită eșecului, cei de la Red&White Management anunță că va mai avea loc o altă campanie în viitorul nu prea îndepărtat.

ADVERTISEMENT

Mulţumim tuturor celor care ne-au acordat încrederea. Ȋi asigurăm că acţiunile iresponsabile ale unor oportunişti – care s-au eliminat singuri din familia lui Dinamo – doar au amânat momentul în care suporterii vor deveni acţionari. După ieşirea din insolvenţă, RWM are în vedere o nouă campanie de finanţare, prin intermediul căreia cei care şi-au investit pasiunea, energia şi aşteptările în Dinamo vor putea achiziţiona acţiuni direct la club.

Ȋn urmă cu mai puţin de un an, RWM a promis că va stabiliza clubul, va plăti restanţele, va face toate demersurile necesare pentru a obţine licenţa şi rezultate sportive consistente pentru promovarea în Superligă. Ne-am respectat promisiunile. Dinamo s-a calificat în prima ligă, interdicţia la transferuri a fost ridicată, jucătorii au contracte la zi.

ADVERTISEMENT

Vom continua să investim. Eliminând factorii toxici pentru performanţă, acţionând cu responsabilitate, profesionalism şi echilibru, susţinându-i constant pe Ovidiu Burcă, pe jucători şi întreaga echipă tehnică, vom obţine şi victoriile pe care le merită toţi suporterii dinamovişti”, este precizat în comunicatul Red&White Management 2022.


  • 1,95 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Dinamo – FC Botoșani

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori