Sport

Red&White, eşec total cu strângerea de fonduri de la Dinamo! Oamenii îşi iau banii înapoi

Red&White management a anunțat că a fost demarată procedura de închidere şi de restituire a sumelor virate de către fani prin intermediul platformei Seedblink.
08.08.2023 | 15:37
RedWhite esec total cu strangerea de fonduri de la Dinamo Oamenii isi iau banii inapoi
Red&White, eşec total cu strângerea de fonduri de la Dinamo! Oamenii îşi iau banii înapoi
ADVERTISEMENT

Dinamoviștii sperau să strângă 100.000 de euro în primă fază, dintr-un total de aproape 2 milioane de euro, însă primul plafon nu a fost atins, astfel că întreaga campanie a fost oprită, iar acum persoanele care au investit la Dinamo își vor primi banii înapoi. La finele lunii iunie, Red&White reușise să convingă 53 de persoane să cumpere acțiuni în societatea care deține pachetul majoritar de acțiuni în cadrul SC Dinamo 1948 SA.

Red&White, eşec total cu strângerea de fonduri de la Dinamo!

Potrivit Prosport, a fost strânsă suma de 99.500 de euro, 5.02% din suma propusă de 1.980.000 de euro. În consecință, Red&White Management 2022 SA, societate care deține 80% din acțiunile clubului Dinamo, a anunțat că întreaga campanie de finanțare prin intermediul platformei Seedblick a fost sistată.

ADVERTISEMENT

Prin acest demers, orice fan al lui Dinamo putea obține acțiuni în cadrul clubului, dacă investea o sumă minimă de 1172.08 de euro pentru o acțiune. Toți cei 53 de dinamoviști sufletiști care au vrut să ajute echipa își vor recupera acum banii, conform anunțului oficial. Într-un comunicat de presă, Red&White a anunțat eșecul campaniei și au lăsat să se înțeleagă că ”polemicile generate recent au redus semnificativ potențialul campaniei”.

”Red&White Management anunţă finalizarea campaniei de finanţare prin Seedblink. RWM anunţă finalizarea campaniei de finanţare prin platforma Seedblink, la 1 august 2023. Polemicile generate recent au redus semnificativ potenţialul campaniei, rezultând într-o dinamică de subscriere reţinută, determinând mai mulţi utilizatori ai Seedblink să nu mai transfere sumele asumate iniţial.

ADVERTISEMENT

Reamintim că, în ultima perioadă, interese ostile au încercat să destabilizeze clubul, exploatând măruntele mize personale şi afectând astfel direct cât şi indirect binele clubului Dinamo 1948. Ȋn aceste condiţii, ţinând seama că, la data de 1 august 2023, suma efectiv alocată proiectului era mai mică de 100.000 de euro – ţinta minimă pentru succes – Seedblink a demarat procedura de închidere a rundei şi restituirea sumelor virate”, se arată în comunicatul de presă al celor de la Red&White Management.

Așadar, acționarii de la Dinamo consideră că eșecul acestei campanii de strângere de fonduri ar trebui pus pe scandalurile din ultima perioadă de la echipă. Paradoxal, chiar dacă această campanie de finanțare a fost sortită eșecului, cei de la Red&White Management anunță că va mai avea loc o altă campanie în viitorul nu prea îndepărtat.

ADVERTISEMENT

Mulţumim tuturor celor care ne-au acordat încrederea. Ȋi asigurăm că acţiunile iresponsabile ale unor oportunişti – care s-au eliminat singuri din familia lui Dinamo – doar au amânat momentul în care suporterii vor deveni acţionari. După ieşirea din insolvenţă, RWM are în vedere o nouă campanie de finanţare, prin intermediul căreia cei care şi-au investit pasiunea, energia şi aşteptările în Dinamo vor putea achiziţiona acţiuni direct la club.

Ȋn urmă cu mai puţin de un an, RWM a promis că va stabiliza clubul, va plăti restanţele, va face toate demersurile necesare pentru a obţine licenţa şi rezultate sportive consistente pentru promovarea în Superligă. Ne-am respectat promisiunile. Dinamo s-a calificat în prima ligă, interdicţia la transferuri a fost ridicată, jucătorii au contracte la zi.

ADVERTISEMENT

Vom continua să investim. Eliminând factorii toxici pentru performanţă, acţionând cu responsabilitate, profesionalism şi echilibru, susţinându-i constant pe Ovidiu Burcă, pe jucători şi întreaga echipă tehnică, vom obţine şi victoriile pe care le merită toţi suporterii dinamovişti”, este precizat în comunicatul Red&White Management 2022.


  • 1,95 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Dinamo – FC Botoșani

ADVERTISEMENT
Tags:
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru...
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru crimă. Nimeni nu i-a reclamat dispariţia
VIDEO Ilie Dumitrescu l-a auzit pe Gigi Becali în direct și nu s-a...
VIDEO Ilie Dumitrescu l-a auzit pe Gigi Becali în direct și nu s-a putut abține
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cum arată socrii lui Gică Hagi şi Gică Popescu. Imagini rare cu bunicii...
Cum arată socrii lui Gică Hagi şi Gică Popescu. Imagini rare cu bunicii lui Ianis şi Kira Hagi
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Vladimir Putin cutremură planeta! Anunț fulger făcut de liderul de la Kremlin
Vladimir Putin cutremură planeta! Anunț fulger făcut de liderul de la Kremlin
Deserturi de post. Două rețete pe care le pregătești în 10 minute
Deserturi de post. Două rețete pe care le pregătești în 10 minute
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul...
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul celebru pe care l-a considerat iubirea vieții ei
Femeie devorată de cei trei ciobănești germani ai vecinului, care au intrat în...
Femeie devorată de cei trei ciobănești germani ai vecinului, care au intrat în curtea ei. Elisabeta a strigat degeaba, grădinarul care o ajuta e surdomut
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv...
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv nu ne iese”. Trucul de care trebuie să ții cont
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română