Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Câți bani au băgat noii acționari în conturile lui Dinamo: „Au plătit toate datoriile urgente!”. Cât costă obținerea licenței. Video Exclusiv

Noii acţionari au venit într-un moment critic la Dinamo, în care licenţa era imposibil de obţinut. Vlad Iacob a vorbit despre banii băgaţi în club de Red&White.
18.03.2023 | 00:08
Cati bani au bagat noii actionari in conturile lui Dinamo Au platit toate datoriile urgente Cat costa obtinerea licentei Video Exclusiv
Câți bani au băgat noii acționari în conturile lui Dinamo: „Au plătit toate datoriile urgente!”. Cât costă obținerea licenței. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a calificat în play-off-ul ligii secunde şi situaţia de la club se îmbunătăţeşte şi din punct de vedere financiar. Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu au preluat pachetul majoritar de acţiuni de la club şi au început să apară şi primele investiţii.

Câți bani au băgat noii acționari în conturile lui Dinamo: „Au plătit toate datoriile urgente!”.

Administratorul special Vlad Iacob a vorbit la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că noii acţionari au contribuit deja cu sume importante, de ordinul sutelor de mii de euro în club, plătind salarii şi datorii urgente:

ADVERTISEMENT

“În momentul în care au ajuns la club erau trei salarii de întârziere şi trebuie să ţinem cont că Dinamo are şi datorii curente foarte presante. Trebuie să treacă de momentul licenţierii. Au intrat bani pentru salarii, cheltuieli curente şi datorii foarte stringente pentru club.

Sunt sume considerabile şi nimeni nu îşi asuma o asemenea situaţie. Ştiu exact ce este în club, ce datorii există, care sunt scadenţele. Licenţa nu este departe de 1 milion de euro, sunt discuţii pe care le purtăm cu creditorii. 

ADVERTISEMENT

“Licenţa o să o luăm, atât pot să spun”

Situaţia este una delicată. Avem un plan de reorganizare aprobat la începutul sezonului precedent, care prevede 100% din datorii. Licenţa o să o luăm, atât pot să spun. Se lucrează la criteriul financiar, juridic şi sportiv. Vom obţine licenţa.

Bineînţeles că şi contribuţia Red&White este esenţială, este acţionarul majoritar. Garantat vom obţine licenţa. Dincolo de sumele pentru licenţă, mai sunt sume pentru alte datorii curente şi creditori de la masa credală.

ADVERTISEMENT

Aşa că toată lumea implicată ştia foarte bine situaţia clubului, ştia de câţi bani are nevoie Dinamo pentru a ieşi din insolvenţă. Noii acţionari bagă bani, contribuie şi o vor face în continuare”, a explicat Iacob la FANATIK SUPERLIGA.

“Alături de mine îl am pe Andrei Nicolescu, este avocat de profesie. Are o experienţă frumoasă la Rapid. A fost o persoană esenţială acolo”

Vlad Iacob i-a lăudat pe noii acţionari, cei care reprezintă compania Red&White, spunând că au o viziune diferită faţă de toţi patronii de fotbal din România şi promite că Dinamo este un club care va creşte pe baze sănătoase:

ADVERTISEMENT

“Cei de la Red&White au o viziune diferită faţă de majoritatea acţionarilor de fotbal din România. Sunt profesionişti, antreprenori cu experienţă. Alături de mine îl am pe Andrei Nicolescu, este avocat de profesie. Are o experienţă frumoasă la Rapid. A fost o persoană esenţială acolo.

Mă bucur că este alături de mine în echipa de management. Reconstruim clubul pe baze sănătoase, moderne. Avem un plan pe termen lung, avem obiective pe termen mediu şi scurt. Există un plan de business pe care îl urmăm. 

Considerăm că acesta este modul în care este construit un club de fotbal. Sunt deja paşi pe care îi facem în acest sens, inclusiv la nivel de comunicare, chiar dacă organigrama este foarte strânsă. Deja se văd nişte lucruri la nivel de comunicare”, a spus Vlad Iacob la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT