Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Răzvan Zăvăleanu pune punctul pe „i” la Dinamo: „Ne-am manifestat ca o echipă mică!”. Ce spune de arbitrajul cu Sepsi

Răzvan Zăvăleanu nu credere într-o conspirație a centralilor. Administratorul juridic acuză arbitrajul din partida cu Sepsi, însă este convins că greșelile nu au fost intenționate.
05.12.2023 | 23:12
Razvan Zavaleanu pune punctul pe i la Dinamo Neam manifestat ca o echipa mica Ce spune de arbitrajul cu Sepsi
Zavaleanu a acuzat arbitrajul din meciul cu Sepsi. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În debutul său pe banca tehnică a echipei Dinamo, Zeljko Kopic a avut parte de un start nefericit. În meciul disputat împotriva echipei Sepsi la Sfântu Gheorghe, “câinii” au suferit o înfrângere cu scorul de 2-1. Zăvăleanu a acuzat arbitrajul despre care spune că a influențat rezultatul final.

Răzvan Zăvăleanu consideră că Dinamo a fost dezavantajată de arbitri

“Nu aș vrea să comentez afirmațiile lui Andrei, însă pot să vă spun opinia mea. Opinia mea este că au greșit grav aseară în defavoarea lui Dinamo. Nu știu dacă ne putem duce cu gândul la o conspirație împotriva echipei.

ADVERTISEMENT

Dar cred că s-a greșit grav împotriva lui Dinamo și greșelile au influențat rezultatul. Suntem văzuți sportiv așa cum ne-am manifestat. Din punct de vedere al forței clublui nu cred că este vorba despre așa ceva”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo este în cădere liberă. Formația din Ștefan cel Mare a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Superliga și se află la doar un punct în fața lanternei roșii, Botoșani. În următoarea etapă, Dinamo se pregătește de partida de pe teren propriu contra celor de la Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

Dinamo are 4 înfrângeri consecutive

“Dinamo rămâne Dinamo în orice circumstanțe, dar sportiv ne-am manifestat ca o echipă mică și nu mai avem respectul adversarilor în primul rând. Despre arbitri nu știu dacă e cazul să vorbim, dar noi trebuie să ne impunem sportiv și vom redobâni respectul cuvenit.

Îmi e foarte greu să cred că sunt greșeli intenționate. Și în sezonul în care am retrogradar au fost greșeli grave, vă reamintesc un meci la FC Argeș când Matei a dat un gol și i s-a scos mingea din poartă ca lui Dorinel Munteanu în meciul cu Bulgaria.

ADVERTISEMENT

Iar de acolo a pornit alunecarea către retrogradare. Dar eu niciodată nu am făcut procese de intenție nimănui, îmi e greu să mai cred că suntem în epoca care se fac aranjamente care să ducă către retrogradarea anumitor echipe.

Unul pentru că este foarte greu, doi pentru că este foarte periculos. Aseară au fost greșeli grave. Am o certitudine asupra unui penalty și eu personal, în ciuda a ceea ce spune unul și altul, cealaltă fază, tot ca penalty ar trebui interpretată”, a completat Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Zavaleanu acuza arbitrajul

ADVERTISEMENT