Life

RCS RDS, lovitură pentru concurență. Oferta Digi care destabilizează Vodafone, Orange și Telekom

RCS RDS, ofertă de neratat pentru toți românii, la început de primăvară. Adversarii de pe piață nu au nicio șansă în fața unor asemenea prețuri.
17.03.2024 | 10:30
RCS RDS lovitura pentru concurenta Oferta Digi care destabilizeaza Vodafone Orange si Telekom
Oferta pe care RCS RDS a pregătit pentru toți românii la început de primăvară. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, RCS RDS pune pe primul loc satisfacția clienților. În această perioadă, cei care vor să se aboneze la RCS RDS pot beneficia de o ofertă extraordinară. Mișcarea companiei a fost o lovitură destul de puternică pentru adversari din piață. Iată despre ce este vorba!

Cum atrage RCS RDS clienți noi la început de primăvară

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în România există o multitudine de furnizori de telefonie mobilă, internet și televiziune prin cablu. Pentru a atrage cât mai mulți clienți, RCS RDS vine constant cu promoții.

ADVERTISEMENT

La început de primăvară, cei care vor să se aboneze la RCS RDS nu trebuie să își facă griji în privința costurilor. Compania are activă o ofertă care îi va ajuta pe mulți să salveze bani ”frumoși” pe lună.

Mișcarea celor de la RCS RDS este o amenințare pentru competiția din piață. Giganți precum Telekom, Orange sau Vodafone ar putea pierde mulți clienți.

ADVERTISEMENT

Românii care vor să beneficieze de oferta celor de la RCS RDS trebuie să fie foarte atenți. Totul se desfășoară online, așa că fiecare pas trebuie îndeplinit ca atare.

Cât de ușor se activează voucherul de reducere de care pot beneficia viitorii abonați

RCS RDS a pregătit, în această perioadă, un voucher pe care îl pot folosi toți cei care vor să le devină clienți. Acest voucher nu este de ratat, căci oferă 50% reducere la toate serviciile pentru o perioadă de 4 luni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, indiferent că vorbim despre telefonie mobilă, internet sau abonament TV, toate beneficiază de această reducere. Reducerea este aplicabilă doar în primele patru luni și se calculează la fiecare abonament în parte.

Cu alte cuvinte, viitorii clienți pot opta pentru mai multe abonamente simultan, nu doar pentru unul. Pentru fiecare dintre aceste abonamente va fi aplicabilă reducerea de 50%.

ADVERTISEMENT

Pentru a beneficia de reducerea acestui voucher, viitorii clienți trebuie să se aboneze online la fiecare serviciu. Pentru ca voucherul să fie activat, înainte de finalizarea comenzii, doritorii trebuie să introducă codul voucherului.

Acest cod este reducere50 și este valabil doar în mediul online. Pentru a fi activat și pentru a vă asigura că beneficiați de el, abonamentele trebuie solicitate doar de pe pagina oficială Digi.

ADVERTISEMENT