News

RCS RDS, lovitură totală pentru Vodafone și Orange. Digi vrea să ia cât mai mulți clienți cu noile prețuri

RCS RDS, oferte de nerefuzat pentru toți românii. Ce pachete speciale îi așteaptă pe cei care vor să apeleze la serviciile de televiziune prin cablu sau internet
14.01.2024 | 10:30
RCS RDS lovitura totala pentru Vodafone si Orange Digi vrea sa ia cat mai multi clienti cu noile preturi
RCS RDS, ofertă de nerefuzat pentru toți românii. Sursa foto: Pexels, Facebook
ADVERTISEMENT

RCS RDS vine la început de an cu o nouă ofertă de neratat pentru români. Noile pachete de abonamente TV, internet și telefon au prețuri foarte avantajoase. Tocmai de aceea, nu este de mirare că acestea au agitat destul de mult concurența.

Cele mai avantajoase pachete de la RCS RDS

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute rețele de televiziune prin cablu, internet și telefonie. Cu una dintre cele mai mari acoperiri din România, nu este de mirare că aceștia vor să își extindă portofoliul de clienți.

ADVERTISEMENT

La început de 2024, noile oferte pentru abonații existenți, dar și pentru cei care vor să contracteze pentru prima dată serviciile sunt mai avantajoase ca niciodată. Prețurile pe care le oferă RCS RDS sunt unele dintre cele mai mici de pe piață.

Cei care vor să apeleze la serviciile RCS RDS trebuie să știe că există mai multe pachete gândite pentru fiecare nevoie și buzunar. Astfel, pentru doar 30 de lei pe lună, poți beneficia de mai multe facilități.

ADVERTISEMENT

Primul și poate cel mai atractiv este serviciul de internet oferit de RCS RDS. Pachetul se numește Fiberlink 500 și, pentru 30 de lei pe lună, oricine poate beneficia de internet. În acest pachet sunt incluse 20GB de stocare pe Digi Store, dar și diverse viteze de descărcare sau încărcare pe internet.

RCS RDS pune la dispoziția tuturor internet de mare viteză la un preț imbatabil

Tot pentru 30 de lei, românii mai pot opta și pentru pachetul HD TV Digital. În fiecare lună, abonații se pot bucura de canale HD și pot avea acces oricând la canale Ultra HD.

ADVERTISEMENT

În acest abonament sunt incluse 48 de canale HD și 3 canale Ultra HD în extraopțiunea 4K. De asemenea, primul echipament digital este gratuit, iar dacă ai Digi Net, beneficiezi de TV online inclus.

RCS RDS mai pune la dispoziția românilor un pachet MOBIL Nelimitat. Costul lunar al acestuia este de 5 euro. Conversia în lei se va face în funcție de cursul BNR valabil în ziua emiterii facturii.

ADVERTISEMENT

În acest pachet sunt incluse minute nelimitate la nivel național și în roaming SEE, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale. De asemenea, internetul este și el de mare viteză și are acoperire 4G și 5G.

RCS RDS vine și cu o recomandare pentru cei care vor să apeleze la serviciile lor. Pentru doar 85 de lei pe lună, românii pot opta pentru pachetul cu internet, televiziune prin cablu, dar și Digi Mobil Optim Nelimitat.

ADVERTISEMENT
Tags: