Life

RCS-RDS, oferta de care trebuie să știe toți clienții. Ce lovitură le-a dat Digi celor de la Vodafone și Orange. E gratis

RCS-RDS are o ofertă de care trebuie să știe toți clienții. Este o lovitură pentru Vodafone și Orange, mai ales că totul este complet gratuit!
29.10.2023 | 13:00
RCSRDS oferta de care trebuie sa stie toti clientii Ce lovitura lea dat Digi celor de la Vodafone si Orange E gratis
RCS-RDS, oferta de care trebuie să știe toți clienții.
ADVERTISEMENT

RCS-RDS, oferta de care trebuie să știe toți clienții. Este o lovitură pentru cei de la Vodafone și Orange, mai ales pentru că e gratis!

RCS-RDS, oferta de care trebuie să știe toți clienții

RCS-RDS are o ofertă complet gratuită pentru clienții săi, de care trebuie să știe toată lumea. Este vorba despre Digi Online  cu Android Auto și Apple CarPlay.

ADVERTISEMENT

Noua aplicație de la Digi este destinată celor care vor să folosească Digi online și când merg cu mașina. Aceasta este disponibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei cu iPhone.

„Digi Online Audio pentru Apple CarPlay. Asculți cele mai importante stații radio și canale TV chiar și când ești în deplasare cu mașina.

ADVERTISEMENT

Digi Online tocmai a devenit și mai ușor de folosit. Acum te poți bucura și de varianta audio chiar de la volan.

Aplicația Digi Online Audio este compatibilă cu sistemul Apple CarPlay al mașinii, așa că poți lua cu tine la drum cele mai importante stații radio, dar și o serie de canale TV”, scrie Digi pe site-ul propriu.

ADVERTISEMENT

Cum poți folosi noua aplicație Digi

Aplicația trebuie să apară în meniul ecranului de bord și poate fi folosită pentru a asculta radio sau TV. De asemenea, poți să salvezi și posturile favorite pentru a le asculta mai ușor de fiecare dată când pleci cu mașina.

„Descarcă-ți aplicația pe telefon, conectează-l la sistemul Apple CarPlay și folosește Digi Online Audio direct din meniul ecranului de bord”, scrie Digi.

ADVERTISEMENT

Noua aplicație pentru mașină te lasă să asculți inclusiv posturi TV și poți să urmărești meciul preferat dacă nu ajungi la timp acasă pentru a-l vedea la TV.

„Inovația vine cu funcția care îți permite să asculți și o serie de posturi TV. Te poți bucura de posturi de sport și muzică”, mai transmite Digi.

Toate aceste funcții sunt disponibile și pentru utilizatorii de telefoane cu sistem Android.

ADVERTISEMENT