Life

Reacția incredibilă a Elenei Băsescu, întrebată despre starea de sănătate a tatălui ei: „Aveți tupeu!”

FANATIK a contactat-o pe Elena Băsescu pentru a afla cum trăiește perioada dificilă din familia sa, având în vedere problemele de sănătate ale tatălui ei, fostul președinte Traian Băsescu.
01.04.2022 | 12:26
Reactia incredibila a Elenei Basescu intrebata despre starea de sanatate a tatalui ei Aveti tupeu
Elena Băsescu, fata fostului președinte al României Traian Băsescu
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a răspuns, doar că FANATIK s-a lovit de un zid atunci când a întrebat-o despre tatăl ei, Traian Băsescu. Fiica fostului președinte a vorbit extrem de recalcitrant, fiind evident deranjată de subiect.

EBA consideră drept tupeu faptul că presa e interesată de situația fostului președinte al României

Fostul fotomodel a avut o reacție pe care în alți ani nu și-ar fi permis-o cu presa, atunci când era pe val sau când candida pentru un loc în Parlamentul European. EBA, cum mai este cunoscută în peisajul monden, consideră drept ”tupeu” faptul că opinia publică este interesată de situația prin care trec ea și tatăl ei, aceeași presă pentru care răspundea când în familia Băsescu nu existau probleme.

ADVERTISEMENT

„Ce doriți? Vreți interviu, ă? Hai! La revedere! Aveți tupeu!”, este răspunsul persiflator pe care FANATIK l-a primit de la fata fostului președinte al României.

Vă reamintim că fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost internat de curând într-o clinică din Bruxelles. Acesta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate pe care nu le-a tratat la timp.

ADVERTISEMENT

Între timp, ex-liderul PDL a fost externat. Politicianul a dat chiar și câteva declarații despre cum se simte, fiind la fel de vioi și de glumeț ca de fiecare dată. Băsescu a spus că a ajuns la spital din cauza unei pneumonii netratate, inițial fiind internat în Spitalul Militar din București, de unde a fost transferat în Belgia.

Traian Băsescu a avut o pneumonie netratată

„Reușesc să fiu zglobiu. Mă mișc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme. Recomandarea medicilor este ca cel puțin până în data de 10 să evit orice aglomerație ca să nu așeze peste tratamentul care s-a făcut un Covid.

ADVERTISEMENT

Recomandarea, printre altele, a fost să nu merg în aerporturi, în avioane. Trebuie ă port mască tot timpul”, a declarat Traian Băsescu pentru agenția Mediafax.

Declarat colaborator al Securității, fostul președinte a pierdut vila din Primăverii

Traian Băsescu a fost declarat drept colaborator al Securității de către Înalta Curte de Casație și Justiție pe data de 23 martie 2022. În urma acestei decizii, fostul președinte a pierdut vila pe care o avea în cartierul Primăverii din București.

ADVERTISEMENT

După ce s-a aflat că Băsescu a pierdut controversata vilă, fosta locuință a președintelui a fost vandalizată (vezi aici detaliile).

ADVERTISEMENT