Sport

Reacția lui MM Stoica după ce Gigi Becali a fost numit „titirez nebun”: „El e bunicul cuiva”

Mihai Stoica a reacționat după ce Gigi Becali a fost numit „titirez nebun” de către bunicul lui Andrea Compagno, pe rețelele de socializare.
30.08.2023 | 21:48
Reactia lui MM Stoica dupa ce Gigi Becali a fost numit titirez nebun El e bunicul cuiva
Reacția lui MM Stoica după ce Gigi Becali a fost numit "titirez nebun". Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României nu a vrut să comenteze mesajul postat de bunicul lui Andrea Compagno pe Facebook, în care îl atacă pe Gigi Becali și critică felul în care e condusă FCSB.

Reacția lui MM Stoica după ce Gigi Becali a fost numit “titirez nebun”

Mihai Stoica a reacționat după ce Gigi Becali a fost numit „titirez nebun” de către bunicul lui Andrea Compagno pe rețelele de socializare, dezvăluind și ce discuție a purtat cu atacantul italian:

ADVERTISEMENT

„Am vorbit mai demult cu Andrea și nu îi conveneau nici lui postările bunicului său, dar n-are ce să facă. Acum n-am ajuns să comentez spusele bunicului cuiva, serios acum. 

E ca și cum aș comenta tot ce spun anonimi, că e anonim până la urmă, el e bunicul cuiva. N-are legătură cu Compagno, Compagno e un profesionist”.

ADVERTISEMENT

„Bunicul lui Compagno poate să spună absolut ce vrea. Bunicii pe vremea noastră n-aveau conturi pe social media”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Mesajul postat de bunicul lui Andrea Compagno

Salvo Armato, bunicul lui Andrea Compagno, a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare, în care critica felul în care sunt gestionate lucrurile la FCSB: Ei bine, în acest moment cred că transferul la FCSB nu i-a făcut decât rău. Nu se înţelege cine decide la club. 

ADVERTISEMENT

Se spune că Becali, dar dupa fiecare meci tot Becali spune că ei (n.r. antrenorii) au gândit schimbările pe bancă. La televizor se spune că el decide totul!

Cu siguranţă, sezonul trecut nu a fost câştigat meritat de Farul, dar titlul i-a fost oferit de către domnul Becali lui Gică Hagi, la Constanţa. Au condus cu 2-0 în prima repriză, dar s-a terminat 1-2 după o gafă a portarului”.

ADVERTISEMENT

„La începutul reprizei secunde, titirezul nebun inventează schimbări absurde, ca de obicei. Iese Andrea, autorul golului de 2-0. Putea să facă chiar 3-0. Din acel moment, echipa pică şi primeşte două goluri în minutele de final.

În precedentul meci de acasă, cu Farul, face alte schimbări nesăbuite, ia două goluri şi pierde cu 2-3. Nici astăzi nu înţelege că fără antrenor nu poţi câştiga niciodată. Vei fi eternul loc doi şi trei”, a mai scris Salvo Armato.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT