ADVERTISEMENT
Fotbal international

Reacţia lui Zlatan Ibrahimovic după ce fanii lui Malmo i-au distrus statuia. „Nivel de grădiniţă. Eu sunt mai mare”

Autor: Sorin Dumitrescu | 25.04.2020 | 19:05
Reacţia lui Zlatan Ibrahimovic după ce fanii lui Malmo i-au distrus statuia. „Nivel de grădiniţă. Eu sunt mai mare”
Reacţia lui Zlatan Ibrahimovic după ce fanii lui Malmo i-au distrus statuia. "Nivel de grădiniţă. Eu sunt mai mare"Foto: DW.de

Fanii lui Malmo i-au distrus statuia lui Zlatan Ibrahimovic din Stockholm, în semn de furie pentru faptul că starul suedez a cumpărat acţiuni la unul dintre cluburile rivale, Hammarby.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a reacţionat în stilul caracteristic

Reacţia lui Ibra este una specifică aroganței sale, de care a dat dovadă în permanență. „Nivel de grădiniţă, eu sunt mai mare”. Statuia lui Zlatan a fost dezvelită anul trecut şi suporterii lui Malmo au considerat că trebuie să se răzbune pentru trădarea lui Ibrahimovic.

De-a lungul carierei, Ibrahimovic a evoluat pentru Malmo în 47 de meciuri, marcând 18 goluri, înainte de a pleca în fotbalul mare, la Ajax, în anul 2001.

ADVERTISEMENT

Vandalizarea statuii nu poate dărâma şi povestea lui Ibra

O parte dintre ultraşii lui Malmo au dat foc la statuie, i-au distrus nasul, iar alţii au adus-o într-un hal încât sunt necesare reparaţii serioase la ea.

Zlatan a spus că „e ruşinos la ce s-au dedat, însă practic prin acest mod de comportament nu au rezolvat nimic. Statuia era ceea ce era, dar asta nu înseamnă că povestea mea va fi dărâmată, ci va rămâne pentru totdeauna”.

ADVERTISEMENT

AC Milan e singurul club cu care a semnat de două ori

În întreaga carieră, Zlatan Ibrahimovic a evoluat la numeroase cluburi de top, precum Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United şi Los Angeles Galaxy.  În prezent, este jucătorul lui AC Milan, unde a ajuns pentru a doua oară (singurul club la care a fost legitimat de două ori) după aventura americană de la Los Angeles galaxy, dar se află la Stockholm, unde s-a antrenat permanent cu Hammarby.

Ibrahimovic a venit la AC Milan în ianuarie și a marcat 4 goluri în 10 apariții pentru club, dar admite că această criză provocată de coronavirus înseamnă că viitorul său la club este incert, mai ales că înțelegerea sa cu gruparea milaneză expiră la sfârșitul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

În ce condiţii acceptă să continue să mai joace

El a spus: „Am un contract cu AC Milan și vom vedea cum se termină, dacă se termină. Vreau să joc fotbal atâta timp cât pot și să pot contribui cu ceva, nu doar să joc pentru ceea ce am făcut sau pentru cine sunt.

Vom vedea ce se întâmplă – cine știa că coronavirusul va veni și va întoarce lumea în sus în două săptămâni?”

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!