Life

Reacția neașteptată a Biancăi Drăgușanu față de Alex Bodi, după ce a apărut bătută

07.10.2020 | 12:07
Reactia neasteptata a Biancai Dragusanu fata de Alex Bodi dupa ce a aparut batuta
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt personajele cele mai discutate în această perioadă, după ce afaceristul ar fi snopit-o în bătaie, în urmă cu o săptămână.

Deși situația nu pare deloc roz, cei doi au ieșit în public, ba chiar s-au distrat la malul mării în Turcia, unde omul de afaceri și-a dus iubita pe care cu doar două zile înainte o căra în casă pentru că nu era capabilă să meargă.

ADVERTISEMENT

Blonda a avut o reacție neașteptată pe Insta Story, după ce a apărut plină de vânătăi și fără puterea de a merge singură pe picioarele ei.

Bianca Drăgușanu confirmă bătaia pe Instagram?

După discuția postată pe Insta Story, diva pare să confirme că a  certată cu iubitul ei, dar și faptul că între cei doi a existat o despărțire care a culminat cu o împăcare.

ADVERTISEMENT

„Lasă părul, îmi place”, îi spune Bodi Biancăi Drăgușanu, care se distra cu mâinile prin podoaba capilară. „Te-ai împăcat iar cu mine?”, a fost replica neașteptată a blondei, care practic confirmă că cei doi au fost certați, iar episodul violent a fost unul cât se poate de real.

Câteva minue mai târziu, rămasă singură în mașină, Bianca Drăgușanu a făcut alte comentarii pe Insta Story„Cineva mă pândește. Cineva a deschis ușa mașinii și mă pândește. E foarte atent la ce fac eu”, spunea blonda, făcând referire la Alex Bodi, care oprise la un magazin.

ADVERTISEMENT

„Pot să știu ce cumpărături ai făcut?”, l-a întrebat vedeta pe afacerist, iar acesta a răspuns fericit că „am cumpărat ouă Kinder și două ape de prințese roz pentru fetițele noastre”, iar apoi s-au distrat împreună cu filtrele de pe Instagram, Bianca reprosându-i lui Bodi că se bagă în filmarea ei. „Nu-mi mai fura filtrul, du-te de aici. Ai grijă la semafoare.”, a continuat fosta prezentatoare Kanal D. „Dar hai să le trecem pe toate pe roșu, că e bine”, a încheiat Alex Bodi în glumă.

 

Cei doi s-au oprit la grădinița Sofiei, după care au luat prânzul la un restaurant de fițe din Capitală, unde fiica lui Victor Slav s-a bucurat de compania fiicei lui Alex Bodi, iar cei patru păreau o familie fericită, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

ADVERTISEMENT

După reacția Sofiei, micuța nu se aștepta ca mama ei să o ia de la grădiniță, fiind cu adevărat surprinsă de acest lucru. În restaurant, Bianca Drăgușanu chiar o întreabă pe Sofia dacă este fericită. „Nici ție nu-ți vine să crezi, nu?”, a fost replica de încheiere a Biancăi Drăgușanu.

Vedeta tv, în scandaluri cu Alex Bodi lunar

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au certat și împăcat de nenumărate ori, între ei fiind la mijloc și un divorț. Cei doi s-au apropiat foarte mult, căci chiar și fosta nevastă a afaceristului se înțelege bine cu blonda, plus că cele două fetițe ale lor sunt bune prietene și își petrec timpul împreună.

Cu toate astea, în ultima perioadă, certurile au trecut la un alt nivel, iar scandalurile dintre cei doi au avut loc chiar și în fața Sofiei. Aici ar fi intervenit și Victor Slav, care l-ar fi rugat pe Bodi să se abțină în fața copilului. După ultima cafteală primită de la omul de afaceri, Bianca i-ar fi dat fetița, pe Sofia, pentru câteva zile, lui Slav. Acum, că rănile s-au vindecat, ea a revenit alături de blondă.

Nu este primul incident violent la care Bianca este supusă. Ea a mai apărut cu ochii vineți și în trecut și a dat vina pe Alex Bodi. Probabil, acum, după ce au semnat un contract prin care s-au angajat fiecare că nu mai vorbesc unul de celălalt fără acord, cei doi se abțin de la declarații. Bianca însă a lăsat comentarii care confirmă că a luat bătaie și de data asta de la iubitul violent.

ADVERTISEMENT