Fotbal intern

Reacția Universității Craiova după ce vedetele FCSB au intrat în vacanță: “Nu stăm noi în ajutorul lui Gigi Becali!”. Când vor fi testați oltenii. Exclusiv

23.07.2020 | 18:35
Reactia Universitatii Craiova dupa ce vedetele FCSB au intrat in vacanta Nu stam noi in ajutorul lui Gigi Becali Cand vor fi testati oltenii Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat Cupa României și a bifat obiectivul pe care îl mai putea obține în acest final de sezon. Cu locul de Europa League asigurat, formația lui Toni Petrea poate să se relaxeze în ultimele trei etape din Casa Pariurilor Liga 1 pentru că echipa nu mai are șanse la titlu.

Iar această situație nu le convine celor de la Universitatea Craiova, formație care a militat pentru mutarea finalei Cupei României după finalul sezonului, astfel încât toate echipele implicate în lupta pentru cupele europene să tragă tare până în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

FRF nu a luat în calcul, iar oltenii sunt îngrijorați că rivalii la titlu de la CFR Cluj vor avea o misiune mai ușoară și cu FCSB și cu FC Botoșani, echipe care și-au asigurat locul în Europa League după victoria roș-albaștrilor cu Sepsi, în Cupa României.

Reacția Universității Craiova după ce vedetele FCSB au intrat în vacanță: “Nu stăm noi în ajutorul lui Gigi Becali!”

FANATIK a vorbit despre această situație cu Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, care a spus că echipa sa trebuie să se ajute singură și că nu așteptau ajutor de la Gigi Becali în lupta pentru titlu:

ADVERTISEMENT

“Nu ne interesează că au intrat sau nu în vacanță unii de la FCSB. Noi nu stăm în ajutorul lui Gigi Becali și niciodată nu am apelat la Gigi Becali. Să facă ce vor. Noi am ajuns în această poziție datorită nouă și tot noi trebuie să ne ajutăm dacă vrem să obținem titlul. 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Noi mai avem două meciuri de disputat și sper să jucăm cât mai bine. În rest, ce fac alții, nu ne interesează. Că au vacanță mai devreme sau nu, nu mai e treaba noastră”, a spus Cârțu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

După ce au câștigat finala Cupei României, cei de la FCSB și-au îndeplinit obiectivul din acest sezon și au luat primele măsuri de “relaxare” pentru finalul campionatului. Vedetele Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase au intrat mai repede în vacanță, conform Prosport.

Jucătorii Universității vor mai avea un test vineri! Mai au două meciuri până la titlu

Universitatea Craiova are un caz pozitiv de COVID-19 în staff, team managerul Lucian Pretorianfiind depistat pozitiv. Însă, din fericire, niciunul dintre jucători nu este infectat, echipa urmând să efectueze o nouă serie de teste în cursul zilei de vineri:

ADVERTISEMENT

“Echipa este bine, nu avem nicio problemă. O să urmeze vineri testarea și sperăm ca totul să iasă bine, fără nicio problemă. După ce a fost depistat pozitiv team managerul, echipa și staff-ul tehnic au ieșit negativi. Dacă totul va fi bine la testarea de mâine, probabil vom fi programați luni sau marți”, a spus Cârțu.

Universitatea Craiova mai are de disputat două meciuri în Casa Pariurilor Liga 1: cu Astra și meciul de titlul cu CFR Cluj. Oltenii au patru puncte avans față de echipa lui Dan Petrescu, ardelenii având de disputat și un meci restanță cu FCSB.

  • 4 puncte avans are Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1 față de CFR Cluj
  • 1 caz COVID-19 există la U Craiova: team managerul Lucian Pretorian

  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 3,40 este cota pentru “X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT