News

Reacție emoționantă a surorii Andreei, tânăra găsită moartă în gara Ciulnița: ”Drum lin către cer, îngerașul meu păzitor”

Reacție emoționantă în spațiul online a surorii Andreei, tânăra găsită moartă în gara Ciulnița. Ce a postat Bianca pe Facebook, cu o zi înainte de înmormântare.
09.09.2023 | 14:30
Reactie emotionanta a surorii Andreei tanara gasita moarta in gara Ciulnita Drum lin catre cer ingerasul meu pazitor
Reacție emoționantă a surorii Andreei, tânăra găsită moartă în gara Ciulnița, cu o zi înainte de înmormântare. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte de înmormântarea Andreei, tânăra găsită moartă în gara Ciulnița, o reacție emoționantă a venit din partea surorii ei. Într-o postare pe Facebook, Bianca își exprimă durerea față de pierderea suferită.

Reacție emoționantă a surorii Andreei, tânăra găsită moartă în gara Ciulnița, cu o zi înainte de înmormântare

La mijlocul acestei săptămâni, o tânăra de 25 de ani, fiica unui polițist din Detașamentul de Intervenție și Acțiuni Speciale Călărași, a avut parte de o moarte cumplită.

ADVERTISEMENT

Andreea s-a stins din viață în zona șinelor de tren, în timp ce familia o aștepta în gară. Ea lucra în Constanța ca farmacistă și venise să își viziteze rudele. Din păcate nu a mai apucat să ajungă în casa natală. Tatăl său este cel care i-a găsit trupul neînsuflețit, împreună cu sora mai mică a fetei.

Sâmbătă, 9 septembrie, rudele, prietenii și toți apropiații tinerei s-au adunat pentru o conduce pe ultimul drum pe Andreea Ioniță. Cu toții sunt dărâmați de durere. Fără îndoială, cel mai mult suferă familiei tinerei.

ADVERTISEMENT

Foarte apropiată de Andreea era Bianca, sora ei mai mică. Aceasta a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care apare alături de regretata tânără. I-a adăugat și un text emoționant. ”Inima și sufletul! Promit să te fac mândră de mine!!! Te iubesc cel mai mult, Deea mea! Drum lin către cer, îngerașul meu păzitor!”

Moartea Andreei, învăluită în mister. Anchetatorii iau în calcul și o crimă

Tragedia din Călărași a avut loc miercuri, 6 septembrie. Andreea Ioniță venea către casă, din Constanța, însă nu a mai ajuns niciodată la destinație. Înainte de întâmplarea dramatică, tânăra farmacistă a vorbit pe video call cu sora ei, spunându-i că mai avea foarte puțin până când trebuia să coboare din tren.

ADVERTISEMENT

Apoi, a fost de negăsit. Peste câteva zeci de minute, sora Andreei și tatăl ei i-au descoperit trupul neînsuflețit chiar în gara din Ciulnița, acolo unde era și destinația fetei. În ciuda faptului că medicii au intervenit rapid pentru a o resuscita, rănile la cap i-au adus sfârșitul Andreei.

În acest moment, anchetatorii care au preluat cazul iau în calcul mai multe variante. Astfel, fie tânăra a fost ucisă, fie a căzut, a sărit sau a fost împinsă din tren. Necropsia va stabili din ce cauză s-a produs decesul.

ADVERTISEMENT

Între timp, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Polițiștii desfășoară cercetări, urmând să fie analizate camerele de supraveghere din zonă, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, pentru România TV.

ADVERTISEMENT