News

Descoperire șocantă în Constanța. Un jandarm de 40 de ani, găsit cu gâtul tăiat în garaj

Tragedie în Constanța. Un jandarm de 40 de ani a fost găsit cu gâtul tăiat în garajul locuinței sale. Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul.
16.01.2023 | 16:04
Descoperire socanta in Constanta Un jandarm de 40 de ani gasit cu gatul taiat in garaj
Jandarm din Constanța, găsit mort în garajul locuinței sale. Bărbatul avea gâtul tăiat. Sursa foto: realitatea.net
ADVERTISEMENT

Un jandarm de 40 de ani, subofițer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, a fost găsit fără suflare în garajul locuinței sale.

Jandarm din Constanța, găsit mort în garajul locuinței sale. Bărbatul avea gâtul tăiat

Din primele informații, tragedia a fost raportată luni, 16 ianuarie. În jurul orei 13.00, angajații ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la un caz medical, în localitatea Lumina.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost trimise două ambulanțe SMURB – tip B2 și C, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Reprezentanții poliției și cei de la ISU au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Un bărbat, de 40 de ani, din comuna Lumina, era în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Medicii au început imediat executarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, acestea nu au dat niciun rezultat și a fost declarat decesul victimei.

Ulterior s-a constatat faptul că victima era un angajat al Jandarmeriei. Trupul său neînsuflețit se afla în garajul locuinței sale. S-a constatat o plagă tăiată la nivelul gâtului.

ADVERTISEMENT

La cea mai recentă evaluare psihologică, subofițerul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța a fost declarat apt, spun superiorii acestuia.

Colegii subofițerului din Constanța, îndurerați după această întâmplare tragică. Jandarmul lasă în urmă un copil de un an

Potrivit presei locale, jandarmul găsit mort în comuna Lumina era căsătorit. Avea un copil de 1 an și jumătate.

ADVERTISEMENT

Colectivul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța este îndurerat după această întâmplare tragică. Dintre jandarmii Grupării, era unul dintre cei mai de bază angajați, scrie Ziua de Constanța.

”Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această după-amiază în garajul casei sale din Lumina.

Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate”, transmite Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța.

În urma acestei tragedii, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate. Superiorii victimei iau în calcul o posibilă sinucidere.

ADVERTISEMENT